Dreef 32 2012 HS Haarlem

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Dit kantoorpand is gesitueerd in een monumentaal herenhuis aan de statige ‘Dreef’ in Haarlem. De vele originele details zijn goed bewaard gebleven en/of hersteld waar nodig. Het pand beschikt over ruime kamers met kenmerkende hoge plafonds en raampartijen, waardoor er volop daglichttoetreding is. Het pand is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd in 2014, waarbij tevens alle kamers zijn voorzien van koeling.

Aan de Dreef bevindt zich restaurant en vergadercentrum La Place en in de gezellige Grote Houtstraat vind je een breed scala aan winkels en gezellige horeca. Met aan de voorzijde het park ‘Haarlemmerhout’ geniet je van een schitterend uitzicht vanuit deze kantoorlocatie.

De beschikbare kantoorruimtes bevinden zich op de 1e en 2e etage van dit monumentale herenhuis. De kamers hebben een klassieke uitstraling met hoge plafonds en grote raampartijen, waardoor de ruimtes heerlijk licht en ruimtelijk zijn. De kantoorruimtes zijn voorzien van een klimaatinstallatie, verlichting en geluidsinstallatie. De kantoorruimtes worden gestoffeerd en inclusief prachtige houten vloeren opgeleverd.

Omgeving
Stadsparken Haarlemmerhout en Frederikspark bevinden zich op steenworp afstand en bieden een heerlijke omgeving om te ontspannen en te wandelen. Ook bevindt eetgelegenheid ‘La Place’ zich op loopafstand, ideaal om een zakelijke lunch te organiseren. Vanuit de statige Dreef ben je lopend ook zo in het levendige centrum van Haarlem.

Bereikbaarheid
Het kantoorpand aan de Dreef is gelegen in het hart van Haarlem. Diverse uitvalswegen zorgen ervoor dat het gebouw uitstekend bereikbaar is, zowel met de auto, als het openbaar vervoer. Het kantoorgebouw heeft een directe verbinding met de N205 met aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Den Haag, Alkmaar en Utrecht. Parkeren kan op het eigen, afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde. Met het OV is de locatie ook goed te bereiken; in de straat zelf ligt een bushalte met aansluiting op het station, en net om de hoek (Tempeliersstraat) stoppen vrijwel alle bussen die in Haarlem rijden.

Historie van Dreef 32
Het pand maakt onderdeel uit van een blok van vier herenhuizen, gebouwd in 1882 naar ontwerp van de Haarlemse architect A. van der Steur jr. Deze architect heeft ook de andere herenhuizen in het blok 24-30 ontworpen, in dezelfde neorenaissance-stijl. Ook is Van der Steur jr. verantwoordelijk voor de prestigieuze ‘nieuwbouw’ van het Teylers museum en de restauratie van de Grote of St. Bavokerk in Haarlem.

Dit pand wordt aangeboden middels een deeldienst. Voor meer informatie over dit pand en het plannen van een bezichtiging verwijzen wij u door naar de eigenaar. Contactgegevens van de eigenaar kunt u telefonisch of per mail aanvragen bij Hoogveste B.V.

Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1882

Oppervlakten

Oppervlakte
301 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dreef 32

Huurprijs op aanvraag