Zijlweg 69 2013 DD Haarlem

€ 1.250.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT:
1. Het eigendom van een perceel grond met de zich daarop bevindende opstal gelegen aan de Zijlweg 69 (2013DD) te Haarlem, kadastraal bekend als Gemeente Haarlem, sectie A nummer 5154, groot 179 m², omvattende een kantoorruimte van ca. 165 m² op de begane grond, alsmede twee verdiepingen aan de voorzijde van het complex van elk 62 m², samen
289 m² VVO. Waarbij opgemerkt dat op de begane grond de kantoorruimte “overgaat” in het object aan de Gaelstraat (2.).

2. Het eigendom van een appartementsrecht onder meer rechtgevende op het uitsluitende gebruik van de bedrijfsruimte gelegen aan de Gaelstraat 32-BN (2013CH) te Haarlem, kadastraal bekend als Gemeente Haarlem, sectie A, nummer 5477, appartementsindex A-1 omvattende een kantoor-/archief ruimte van ca. 180 m², alsmede een garage van 44 m² op de begane grond.

Het object dient te worden aanvaardt en zal worden verkocht en geleverd conform het principe “as is, where is”. Dit houdt in dat het object door koper wordt aanvaard in de bouwkundige, juridische, milieu technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht c.q. oplevering, derhalve inclusief alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper zal aldus geen garanties verstrekken en zal geen enkele aansprakelijkheid ter zake aanvaarden.

Er bestaan mogelijkheden om gedeelten van het complex een woonbestemming te geven. Koper dient dit zelf te onderzoeken. Verkoper kan geen toezeggingen doen.

LOCATIE:
Gelegen op uitstekende locatie aan een van de toegangswegen van- en naar het centrum van Haarlem en op korte afstand gelegen van de westelijke randweg.

BEREIKBAARHEID:
Zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen richting Amsterdam/Alkmaar.
De Zijlweg is bereikbaar via de Westelijke Randweg N208. Tevens goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto.

PARKEREN:
Er geldt betaald parkeren.

BTW:
Niet van toepassing.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de
aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden.
Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie:
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Aanvaarding: in overleg.

BESTEMMING:
Dit object is gelegen binnen het bestemmingsplan Garenkokerskwartier, onherroepelijk (vastgesteld 2016-07-14) en heeft de “Enkelbestemming Gemengd-3” met als functie aanduiding “cultuur en ontspanning” alsmede “wonen uitgesloten”. Meer info op aanvraag verkrijgbaar.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.250.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 april 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
514 m²
Perceel
472 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zijlweg 69

€ 1.250.000 k.k.