Waarderweg 50 B 2031 BP Haarlem

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Waarderweg 50 B, Haarlem (Bedrijventerrein Waarderpolder)

In een representatief en goed onderhouden bedrijfsverzamelgebouw “de Connectie” en gelegen op goede zichtlocatie aan een ventweg aan dé doorgaande weg op het bedrijventerrein Waarderpolder zijn in totaal 5 nette kantoorunits beschikbaar waarvan één op de begane grond en vier op de eerste verdieping, elk van verschillend formaat variërend tussen ca. 25 en 29 m².

VOORZIENINGEN:
De kantoorruimtes zijn modern ingericht en standaard uitgerust met centrale verwarming, kabelgoten voor elektra, data en telefoon, keurige laminaatvloeren, dubbele beglazing, luxaflex en een intercom met elektrische deuropener. De units op de eerste verdieping beschikken daarnaast nog over te openen ramen en systeemplafonds voorzien van tl-verlichting.

Daarnaast zijn er op elke verdieping dames- en heren toiletgroepen en een pantry beschikbaar die worden gedeeld met enkele andere gebruikers op de desbetreffende verdieping.

Op de begane grond bevindt zich de nette, algemene entree met, tussenhal met brievenbussen, bellenbord, intercom en elektrische deuropener. Hierachter bevindt zich een ontvangsthal met pantry, twee toiletgroepen en toegang tot een aan de achterzijde gelegen grote binnentuin. Aan de hal grenzen enkele kantoorunits.

Via een trappenhuis bereikt men de units op de eerste verdieping.

PARKEREN:
Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een eigen parkeerterrein met ruime, vrije parkeergelegenheid voor de verschillende gebruikers van het gebouw.
In de directe omgeving van het gebouw kan ook vrij geparkeerd worden.

BESCHIKBARE KANTOORUNITS:
Ter beschikking zijn de volgende units:

Op de begane grond:

Unit BL: Een kantoorruimte van ca. 25 m² (VVO: ca. 30 m²) gelegen aan de voorzijde van het gebouw, links naast de entree.
Huursom: € 350,= per maand, exclusief b.t.w.
Servicekosten: € 40,= per m² / VVO per jaar, exclusief b.t.w. oftewel ca. € 100,= per maand, exclusief b.t.w.

Op de eerste verdieping:

Unit J: Een kantoorruimte van ca. 27 m² (VVO: ca. 32,4 m²) aan de achterzijde met uitzicht op een binnentuin. Naast het hiervoor omschreven opleveringsniveau beschikt deze ruimte daarnaast nog over een eigen airco-unit.
Huursom: € 350,00 per maand, exclusief b.t.w.
Servicekosten: € 40,= per m² / VVO per jaar, exclusief b.t.w. oftewel ca. € 108,= per maand, exclusief b.t.w.

Tegenover Unit J bevinden zich drie naast elkaar gelegen units aan de voorzijde van het gebouw met vrij uitzicht.

Unit L: Een kantoorruimte van ca. 28 m² (VVO: ca. 33,6 m²).
Huursom: € 350,= per maand, exclusief b.t.w.
Servicekosten: € 40,= per m² / VVO per jaar, exclusief b.t.w. oftewel ca. € 112,= per maand, exclusief b.t.w.

Unit M: Een kantoorruimte van ca. 29 m² (VVO: ca. 34,8 m²).
Huursom: € 362,50,= per maand, exclusief b.t.w.
Servicekosten: € 40,= per m² / VVO per jaar, exclusief b.t.w. oftewel ca. € 116,= per maand, exclusief b.t.w.

Unit N: Een kantoorruimte van 25 m² (VVO: ca. 30 m²).
Huursom: € 312,50,= per maand, exclusief b.t.w.
Servicekosten: € 40,= per m² / VVO per jaar, exclusief b.t.w. oftewel ca. € 100,= per maand, exclusief b.t.w.

In totaal is er dus ca. 160 m² VVO beschikbaar verdeeld over 5 kantoorunits vanaf ca. 25 tot en met 29 m² met op elke verdieping een of meerdere gedeelde toiletgroepen en een pantry.

SERVICEKOSTEN:
De servicekosten worden in rekening gebracht als jaarlijks verrekenbaar voorschot op basis van nacalculatie te vermeerderen met b.t.w. en betreffen o.a. het navolgende:

- verwarming (gas);
- water;
- elektra;
- glasbewassing;
- vuilafvoer;
- onderhoud groenvoorziening;
- schoonmaak algemene ruimten;
- administratiekosten.

LOCATIE:
Het object is gelegen aan de rand van Haarlem in het Noordelijke deel van het Bedrijventerrein “De Waarderpolder”, het grootse bedrijventerrein van Haarlem / Zuid-Kennemerland. De Waarderpolder bevindt zich ten Noord-Oosten van het centrum van Haarlem. Er zijn ca. 850 bedrijven gevestigd, waar ca. 12.000 mensen werken. Van kleinschalige studio’s en werkplaatsen tot omvangrijke bedrijven zoals bijv. grafische en farmaceutische bedrijven zijn er gevestigd. In de Waarderpolder zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals horecagelegenheden, postkantoor, kinderopvang en vergaderzalen.

Het object is gelegen op zichtlocatie aan de grote en doorgaande Waarderweg, dé belangrijkste toegangsweg van de Waarderpolder die de Noord en Zuidkant van het bedrijventerrein met elkaar verbindt en vanwaar direct verbinding gemaakt kan worden naar de belangrijkste uitvalswegen. Daarnaast is het object gelegen op nog geen autominuut verwijderd van de Industrieweg met aan het einde daarvan de Waarderburg (één van de drie bruggen over het Spaarne) die het bedrijventerrein verbindt met Haarlem.

BEREIKBAARHEID:
De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad en NS Station Haarlem (centrum) liggen op ca. 8 minuten fietsafstand. De Waarderpolder heeft ook een NS-station (Haarlem-Spaarnwoude) dat op ca. 9 minuten fietsafstand is gelegen en een bustraject waarvan de dichtstbijzijnde bushalte op enkele minuten loopafstand van het object is gelegen. Goede en snelle bereikbaarheid vanaf de A-200 en A-9 (Amsterdam, Schiphol etc.) maar ook vanaf de andere kant via de N208 (Westelijke Randweg / IJmuiden, Beverwijk, Heemskerk, Alkmaar etc.) Luchthaven Schiphol is binnen 15 autominuten bereikbaar.

AANVAARDING EN BESCHIKBAARHEID:
Aanvaarding / huuringangsdatum in overleg.
De beschikbaarheid van de verschillende units kan variëren.

HUURPERIODE:
In nader overleg.

HUURPRIJSBETALING:
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting vindt maandelijks bij vooruitbetaling plaats.

BTW:
De huursom en servicekosten worden vermeerderd met BTW. Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.
In dit geval wordt de overeengekomen kale huurprijs, zonder de omzetbelasting, dusdanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

ZEKERHEIDSTELLING:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

HUUROVEREENKOMST:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel kantoorruimte (2015) van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

COURTAGE:
Haarlemsche Huizen Makelaars treedt in deze op voor de eigenaar / verhuurder in deze.
Mocht door bemiddeling van Haarlemsche Huizen Makelaars een transactie tot stand komen, dan is een huurder daarvoor geen kosten of courtage verschuldigd aan de makelaar.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente : Haarlem, Sectie N, Nummer 2147 A-2 (gedeeltelijk).

BIJZONDERHEDEN:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

De hierboven opgegeven vierkante en VVO meters zijn indicatief. Verhuurder draagt nog zorg voor het laten uitvoeren van een NEN meting met een af te geven meetcertificaat ter controle en vaststelling van een en ander.

OVERIG:
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met Haarlemsche Huizen Makelaars.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 40 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
160 m² (in units vanaf 30 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Waarderweg 50 B

Huurprijs op aanvraag