Robert Peereboomweg 18 unit 15 2031 BC Haarlem

€ 112.500 v.o.n.

Omschrijving

Met trots presenteren we Unity Haarlem aan je: een hip, trendy en duurzaam gebouwd bedrijfsverzamelgebouw van vier gestapelde verdiepingen met in totaal 70 zelfstandige units.
In deze aanbieding willen wij unit 15 uitlichten. Het metrage van deze kantoorunit is 65 m² BVO en gelegen op de 1e verdieping met daglicht door de ligging aan de voorgevel. De prijs bedraagt € 112.500,- V.O.N. excl. BTW.

Locatie
Unity Haarlem wordt gerealiseerd in de Waarderpolder aan de Robert Peereboomweg 18 in Haarlem. De locatie is super centraal gelegen: vlakbij Amsterdam, een kwartier rijden van Schiphol, op loopafstand van treinstation Spaarnwoude en slechts vijf minuten fietsen van de historische binnenstad van Haarlem. Dankzij een indoor hellingbaan met een breedte van 3,1 m tussen de kolommen, zijn alle 70 units bereikbaar per auto en/of busje; óók op de vierde verdieping!

Algemeen
De units worden gebouwd met hoogwaardig materiaal conform de nieuwste bouwbesluitnormen en zijn zowel binnen als buiten onderhoudsvriendelijk en van hoge kwaliteit. De ruimte mag niet als particulier opslag worden benuttigd, maar verder ben je helemaal vrij om de unit naar eigen wens in te delen en te richten conform het fungerende bestemmingsplan.

De kleinschalige, courante units zijn beschikbaar vanaf circa 54 m² en kunnen worden gekoppeld. Daardoor zijn de units bij uitstek geschikt voor (startende) creatieve ondernemers die naast een werkplaats ook een atelier of showroom nodig hebben. Vrij parkeren kan in het verzamelgebouw zelf.

Unity units zijn uitstekend verhuurbaar en vormen daarmee een solide, waardevaste investering of belegging. Meer weten kijk op unity-haarlem .nl of neem gerust contact met ons op.
Castanea Bedrijfsmakelaars | 035-6460050 | info @castanea .nl
Broersma Werken | 020 305 97 97 | werken @broersma .nl
We horen graag van je!

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 112.500 vrij op naam
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
65 m²
Perceel
65 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.