Hulswitweg 14 2031 BG Haarlem

€ 995.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT:
Op een mooie locatie in de Waarderpolder in Haarlem, vlakbij een natuurgebied, uitvalswegen en op loopafstand van station Spaarnwoude, is op de hoek van de Hulswitweg en de Beijnesweg object van in totaal ca. 683 m² kantoorruimte beschikbaar voor verkoop. Dit object is ook heel goed te gebruiken als showroom. De ruimte is onderverdeeld in o.a. een open kantoortuin, 3 vergaderruimtes, een kantine, een aantal kantoren en een royale opslag. De opslagruimte kan ook omgebouwd worden naar kantoorruimte waardoor het oppervlakte flexibel is uit te breiden naar circa 750m². Tevens beschikt het pand over een moderne toiletgroep voorzien van een douche, een patio/buitenruimte alsmede 9 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein (met laadpunt voor elektrische auto's).

De voorfoto van dit object betreft een render.

KADASTRALE GEGEVENS:
De bedrijfsruimte met bijbehorende parkeerplaats, ondergrond, erf en verder aanbehoren, plaatselijk bekend als Hulswitweg 14, 2031 BG Haarlem, kadastraal bekend gemeente Haarlem II sectie N nummer 982, groot elf are dertien centiare (11,13 are).

VOORZIENINGEN:
• vloerbedekking;
• verlichtingsarmaturen;
• airco's in alle ruimtes (koeling en hetelucht);
• pantry;
• toiletgroepen;
• douche;
• ruime representatieve entree;
• lichtkoepels;
• patio/binnentuin;
• te openen ramen;
• CV installatie;
• kantine en personeelsruimte;
• groot archief met aparte, beveiligde en gekoelde serverruimte;
• binnen netwerkinfrastructuur, patchkast;
• overdekte fietsenstalling;
• 4 laadpunten voor elektrische auto's.

LOCATIE:
Het object is gelegen aan de Hulswitweg in Haarlem op bedrijventerrein de Waarderpolder, één van de grootste bedrijventerreinen van Nederland. Het park is ideaal gelegen met aansluitingen op de A9 en de A200. Het Veerkwartier is 5 minuten lopen en een fijne plek waar je verrassend, eigentijds en lekker kan eten. Er wordt gekookt wordt met alle 4 V’s: vlees, vis, vega & vegan.

BEREIKBAARHEID:
De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad ligt op een paar minuten afstand. De Waarderpolder heeft een NS-station en een bustraject. Het NS-station is gelegen op 14 minuten loopafstand. Gelegen direct bij de A-200 en de A-9 op 10 minuten van Amsterdam en Schiphol.

PARKEREN:
Er zijn 9 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Tevens is er vrij parkeren in de straat.

BTW:
Niet van toepassing.

ENERGIELABEL:
Het pand beschikt momenteel over energielabel D. Na het plaatsen van 96 zonnepanelen kan er label A worden bereikt.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie:
Wat betreft de bodemgesteldheid verklaart koper bekend te zijn met de inhoud van de omgevingsrapportage van de gemeente Haarlem d.d. 27 oktober 2022. Op aanvraag verkrijgbaar. Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem,
grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Oplevering: in overleg.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d.
18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 995.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 1.050.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977

Oppervlakten

Oppervlakte
683 m²
Perceel
1.113 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hulswitweg 14

€ 995.000 k.k.