Doniaweg 30 F 9074 TK Hallum

€ 790.000 k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een woon en werkpand of wilt u heerlijk ruim wonen? Aan de Doniaweg in Hallum staat dit unieke object. De ruimte met de luxe afwerking en de fijne woonsfeer zullen u aangenaam verrassen. Het geheel is gelegen op een ruim perceel.

De woning: Entree via de zijgevel, hal met meterkast en toegang tot de open keuken (20 m²) en woonkamer (41,7 m²). Vanuit de woonkamer is er toegang tot de bijkeuken (9,6 m²), gang (25 m²) en de tuinkamer (54 m²). De bijkeuken is voorzien van een dubbele wastafel, wasmachine en droger aansluiting. De ruime tuinkamer is voorzien van een unieke dubbele trap en haardpartij. Door het glazen dak heeft de tuinkamer veel lichtinval. Het glazen dak is voorzien van screens met windbeveiliging.
Vanuit de tuinkamer is er toegang tot de achtertuin, centrale gang, de bijkeuken en de verdieping. De centrale hal is voorzien van inbouwkasten, drie slaapkamers, toilet, badkamer en een berging. In de kastenwand is het centrale stofzuiger systeem en de vloerverwarming verdeler weggewerkt. De verdieping is rondom de tuinkamer gerealiseerd. Vanuit de ruime overloop (49 m²) is er toegang tot twee slaapkamers (35,6 m² + 35,6 m²) en aan beide kanten een ruime berging (beiden 13,2 m²).

De tuin: De tuin is hoofdzakelijk gelegen naast-en achter de woning en vanuit de woning toegankelijk via een drietal uitslaande tuindeuren. Via de tuindeuren in de woonkamer keuken bereikt u het beschutte, op het oosten gelegen, terras met fraaie vijverpartij, een volière, en tuinhuis met veranda. Vanuit de tuinkamer heeft u toegang tot het voor de woning gelegen speelveld met een weide om eventueel kleinvee te houden.

Bedrijfsgedeelte: Het bedrijfsgedeelte bestaat uit een werkplaats met spuitcabine (23,2 m²) welke niet meer in gebruik is. Een commerciële ruimte (84,6m²), kantine (33,6 m²), toilet en kantoor. Via de kantine is er toegang tot de werkplaats (81,5m²) met spuitcabine en magazijnruimte (27,2 m²). Vanuit de werkplaats bereikt u het erf via de loopdeur en/of elektrische sectionaldeur. Op de verdieping is een werkplaats en opslagruimte gerealiseerd, de opslagruimte is eenvoudig te lossen laden met een heftruck. Voor het object is ca. 800 m² erfverharding aangelegd. Aan de westzijde is een carport /overkapping gerealiseerd met een totaal oppervlakte van 172 m². Deze overkapping is voorzien van elektra aansluitingen, verlichting, wateraansluiting, camera installatie en de omvormers van de zonnepanelen (2 stuks Growatt 15 kw).

De bouwwijze: De bouwwijze van het object is als volgt: Stalen spanconstructie, bedekt met geïsoleerde Kingspan wand- en dak beplating, geïsoleerde betonnen vloer, houtskelet binnen en tussenwanden, zware houten verdiepingsvloeren, grotendeels (behoudens twee kunststoffen gevelkozijnen) houten ramen en kozijnen welke voorzien zijn van isolerende HR++ beglazing. Binnenwanden, buitenwanden en verdiepingsvloer zijn allen extra geïsoleerd.

Technische installaties: Verwarming en warmwatervoorziening middels CV merk Atag q-solar bj. 2008 Vloerverwarming in woongedeelte. Zonneboilers met buffervat. Houtkachel met dubbelwandig rookkanaal merk Stüv 30 uit 2010, drie werkstanden: nachtstand, open haard en glasvenster. Meterkast met 8 groepen 220 V. 1 groep 380 V. 299 zonnepanelen 2 omvormers merk SMA Tripower 25 kw, bj. 2018 Centraal stofzuigersysteem, Snoek. Elektrische sectionaldeur 4m1x4m1 in de werkplaats.

Bijzonderheden:
- Vloerverwarming woongedeelte
- Centrale stofzuiginstallatie
- Werkplaats met krachtstroom diverse aansluitingen
- Sectionaaldeur (4m1 breed x4m1 hoog)
- Glazendak boven de tuinkamer met screens met windbeveiliging
- Woon en werkomgeving onder een dak
- Energielabel A (voorlopig)
- CV ketel Atag q-solar bowjaar 2008
- Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2018
- Gelegen nabij de uitvalsweg richting Stiens, Sint-Annaparochie, Leeuwarden en Dokkum
- 299 stuks zonnepanelen 95.000 KWH Garantie t/m 2030
- Eigen grond: 4870 m²

Kijk voor uitgebreide informatie op:

Isolatie:
Dubbel glas: ja
Muurisolatie: ja
Vloerisolatie: ja
Dakisolatie: ja

Hallum:
Hallum is het grootste dorp van Ferwerderadiel met zo'n 3.000 inwoners. Het is deels een forenzendorp. Niet alleen nu, maar ook vroeger trok Hallum al veel mensen aan, getuige het vroegere nabijgelegen klooster Mariëngaarde. Hallum voorziet u van alle dagelijkse behoeften: er zijn twee garages, pompstation, postagentschap, pinautomaat , supermarkt, slager, bakker, en chinees in het dorp aanwezig. Voor de kinderen zijn er 2 basisscholen en er is een dierenpark met speeltuin. De bekende ‘grootbakkers’, Hellema en Van der Meulen, bieden veel werkgelegenheid aan de mensen in de omgeving. Ook zijn er voldoende verenigingen en sportaccommodaties in Hallum, te weten een openlucht zwembad, sportvelden, tennisbanen en een multifunctioneel centrum waar zaalsporten uitgeoefend kunnen worden. Het dorp is gelegen aan open vaarwater met een jachthaven die via de Hallumervaart in directe verbinding staat met de Dokkumer Ee (Elfsteden route). Aan dit vaarwater aan de zuidkant van Hallum ligt het nieuwbouwplan “Oer de Feart”. Hallum heeft goede busverbindingen met Stiens, Leeuwarden en Dokkum. Via "De Haak" om Leeuwarden is er een prima aansluiting op de belangrijkste verkeerswegen richting Drachten, Heerenveen en Harlingen.

Afstanden:
Stiens: 5 km
Sint Annaparochie: 13 km
Holwerd: 12 km (veerboot naar Ameland)
Leeuwarden: 15 km
Dokkum: 18 km
Groningen: 80 km
Amsterdam: 150 km

Aan deze presentatie kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 790.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
115 m²
Perceel
4.870 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 352 m²) ; bekijk op funda

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Doniaweg 30 F

€ 790.000 k.k.