Bruchterweg 1 -1A 7772 BD Hardenberg

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

Het object betreft een voormalig bankkantoor gebouwd in 1971. Het object is circa 439 m² v.v.o. groot verdeeld over de begane grond en 1e verdieping en beschikt over een binnentuin.

Dit object is gelegen in het centrum van Hardenberg op de hoek van de Bruchterweg en de Lage Doelen. Bij het object behoren geen eigen parkeerplaatsen, echter in de omgeving zijn voldoende openbare parkeervoorzieningen aanwezig.

Gebouw specificaties:
Totale vloeroppervlakte van circa 439 m² v.v.o., verdeeld over 2 bouwlagen
- Bouwjaar 1971
- Energielabel C
- Eigen grond

Dit object wordt middels een gestructureerd verkoopproces (openbaar) verkocht in het kader van het Strategisch Huisvestingsplan van ABN AMRO Bank N.V. Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield is aangesteld om het verkoopproces te begeleiden. De belangrijkste informatie vindt u in dit Investment Memorandum en een dataroom waarin alle gegevens met de exacte verkoopprocedure staan. Bij interesse kunt u (na een eventuele screening) toegang verkrijgen tot deze online dataroom.

Indien u een nadere toelichting wenst kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Het tot stand komen van een transactie is onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de directie van verkoper.

Locatie:
Het object is gelegen in het centrum van Hardenberg op een zicht-/hoeklocatie met veel voorzieningen in de directe omgeving. Op loopafstand zijn diverse winkels en horecagelegenheden gelegen.

Bereikbaarheid:
De autobereikbaarheid is goed. De N343 is op 800 meter van het object gelegen, waarna de op- en afritten van de A37 en A28 binnen een half uur bereikbaar zijn.
Station Hardenberg ligt op 750 meter afstand van het object en ligt aan de spoorlijn Almelo-Emmen. De bushalte bevindt zich op een loopafstand van 3 minuten van het object.

Verhuurbaar Vloeroppervlakte:
- Begane grond: ca. 316,5 m²
- 1e verdieping: ca. 122,9 m²
- Totaal: ca. 439,4 m²

Bestemming:
Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Hardenberg Centrum’ vastgesteld op 2 juli 2013 met als enkelbestemming ‘Gemengd’ en dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie 3’.

De voor ‘Gemengd’ aangewezen grond zijn o.a. bestemd voor:
- Wonen, met dien verstande dat het aantal woningen per bouwperceel niet meer mag bedragen dan het bestaande aantal;
- Kantoren;
- Dienstverlenende bedrijven;
- Bedrijven en instellingen behorende tot de categorieën 1 tot en met 2 van de bij deze regels behorende staat van bedrijven;
- Bestaande bedrijven, voor zover deze niet vallen onder d;
- Religie, verenigingsleven, cultuur, onderwijs, opvoeding, recreatie, gezondheidszorg, bejaardenzorg of zorg en opvang voor andere doelgroepen en andere openbare en bijzondere voorzieningen en dienstverlening alsook ondergeschikte horeca, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding ‘maatschappelijk’;
- Detailhandel (op de begane grond);
- Horeca, categorie I en II uitsluitend daar waar aangeduid;
- Nutsbedrijven;
- Verkeer en verblijfsvoorzieningen;
- Water, groen-, speel- en parkeervoorzieningen.

Volledigheidshalve verwijzen wij u voor het vigerende bestemmingsplan naar de webite van Ruimtelijke Plannen.

Dataroom:
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Op verzoek kunt u toegang krijgen tot deze dataroom via een e-mail aan Bij een verzoek dient u de volgende zaken mee te sturen:
uittreksel Kamer van Koophandel (max. 1 jaar oud) inclusief een kopie legitimatiebewijs van de tekenbevoegde van deze entiteit indien kandidaat-koper een rechtspersoon/ vennootschap betreft;
kopie legitimatiebewijs indien kandidaat-koper een natuurlijk persoon betreft.

Algemene transactiedocumenten:
De in de dataroom opgenomen map omtrent het onderhavige object en de map ‘algemene transactiedocumenten’ vormen een onderdeel van de verkoop van het onderhavige object, deze documenten vormen de basis voor de verdere uitwerking van de definitieve transactiedocumenten. Een bieder wordt geacht kennis te hebben genomen van deze informatie en hiermee akkoord te gaan.

Bezichtigingen:
Wij stellen u graag in de gelegenheid het object te bezichtigen. Hiertoe zijn twee centrale bezichtigingsmomenten ingepland op:

- Vrijdag 10 september 2021, 13.30 – 15:00 uur
- Dinsdag 14 september 2021, 13.30 – 15:00 uur

Indien u van één van deze twee bezichtigingsmomenten gebruik wenst te maken, verzoeken wij u een e-mail te sturen aan ons.

Vraagprijs:
Er wordt niet gewerkt met een vraagprijs, partijen dienen een bieding te doen naar eigen inzicht.

Omzetbelasting:
Niet van toepassing.

Verkoopproces:
Het object wordt verkocht middels een gestructureerd verkoopproces. Bij de verkoop wordt een marketingperiode in acht genomen tot maandag 25 oktober 2021, 12.00 uur.

Uw bieding (een bedrag te vermeerderen met kosten koper) dient u door middel van het biedingsformulier, welke is opgenomen in de dataroom, in de Nederlandse taal in te dienen. Biedingen dienen uiterlijk op maandag 25 oktober 2021, 12.00 uur te zijn ingediend en ontvangen. Eventueel eerder uitgebrachte biedingen worden na maandag 25 oktober 2021, 12.00 uur door verkoper in behandeling genomen.

Na ontvangst van uw bieding ontvangt u een bevestiging van ontvangst. Ten aanzien van een bieding geldt voorts dat deze uitsluitend in behandeling wordt genomen indien:
deze is omschreven in een concreet bedrag in EUR, niet afhankelijk gesteld van eventuele andere bedragen en/of biedingen;
is vermeld exclusief (notariële en overige) kosten en overdrachtsbelasting;
niet is uitgebracht op basis van “acte de command”/”voor zich of nader te noemen meester”.

Biedingen dienen te worden gericht aan Loyens & Loeff N.V., zie het biedingsformulier.

Levering:
De levering kan spoedig plaatsvinden. Het object wordt opgeleverd in de huidige staat (as-is), en binnen de huidige publiekrechtelijke en privaatrechtelijke bestemming.
De akte van levering zal gepasseerd worden ten overstaan van een notaris verbonden aan Loyens & Loeff N.V. in Amsterdam. Het honorarium van voornoemde notaris is opgenomen in de dataroom (onder 01. Algemene Transactiedocumenten).

Gunning:
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971

Oppervlakten

Oppervlakte
440 m²
Perceel
421 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
C

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bruchterweg 1 -1A

Verkoop bij inschrijving