Verkeersweg 77 3842 LE Harderwijk

€ 625.000 k.k.

Omschrijving

Hoe vaak komt een dergelijke unieke locatie te koop....?!?

Wij mogen u dit prachtige pand aanbieden met een oppervlak van maar liefst circa 340 m²?op een fraaie locatie in de historische Hanzestad Harderwijk. Het pand is gelegen aan de Verkeersweg, op een ruim perceel van een kleine 1.000 m² met eigen parkeerterrein. Het betreft hier de verkoop van de voormalige locatie van Univé Dichtbij en Midden Nederland Makelaars. Beide zijn in juni 2021 verhuisd naar een nieuwe plek aan de Kuipwal in Harderwijk. De huidige bestemming is “Kantoren, al dan niet in combinatie met wonen”. Gemeente Harderwijk staat open voor een ontheffing op het bestemmingsplan en staat positief tegenover (permanent) wonen en/of bijvoorbeeld een gezondheidszorgfunctie. Koper is zelf verantwoordelijk voor een eventuele bestemmingswijziging.

Indeling
Kelder: Er is een kelder aanwezig van ongeveer 2 m².

Begane grond: De begane grond is circa 222 m² groot en daar zijn nu de kantoorruimten van Univé Dichtbij en Midden Nederland Makelaars gevestigd. Hier kan eenvoudig een woonfunctie of woon-/werk combinatie worden gecreëerd.

1e: verdieping: De eerste verdieping is ongeveer 91 m² groot, nu opgedeeld naar een grote overloop en drie grote kantoorkamers. De huidige ruimte op de verdieping biedt ook mogelijkheden voor het creëren van drie, of zelfs vier, ruime slaapkamers en een badkamer. De twee balkons zijn uiteraard een prachtige meerwaarde. Via een vaste trap kan de zolderetage worden bereikt. ??

2e verdieping: Deze zolderetage wordt momenteel gebruikt als opslagruimte, maar kan in de toekomst tevens dienst doen als volwaardige zolderetage voorzien van meerdere slaapkamers en, indien gewenst, tweede badkamer. Rekening houdende met de dakhelling bedraagt het woonoppervlak van deze verdieping ongeveer 30 m². De dakkapellen bieden naast een mooie lichtinval extra ruimte op deze etage.

Staat van oplevering
De ruimten worden in de huidige staat aan Koper opgeleverd, ontdaan van inventaris en meubilair. De installaties, waaronder 11 airco-units, blijven in het pand achter.

Kadastraal
Gemeente Harderwijk, sectie D, nummers 10105 en 10107, totaal groot 994 m2.

Oppervlakte
De vermelde oppervlakten zijn geraamd en er is geen meetinstructie gehanteerd noch NEN 2580 meetrapport voorhanden. Op basis van de beschikbare plattegronden bedraagt het oppervlak van het verkochte circa 340 m². Koper dient echter zelf na te gaan of de genoemde oppervlakten in
overeenstemming zijn met de werkelijkheid.

Bestemmingsplan
Het Verkochte valt binnen het bestemmingsplan Stadsdennen. De bestemming van het pand is “Kantoren, al dan niet in combinatie met wonen”.

Aanvaarding
1 september 2021, of zoveel eerder of later als partijen overeenkomen.

Vraagprijs
€ 625.000,= kosten koper

Asbestinventarisatie
Rapport Asbest Insight Inventarisatie & Advies, datum rapport 1 maart 2021 “De asbestinventarisatie heeft aangetoond dat er geen asbesthoudende toepassingen zijn waargenomen”.

“As is where is” clausule
Met betrekking tot de daadwerkelijke conditie van het Verkochte (waaronder begrepen de technische, juridische (tenzij uitdrukkelijk anders is bepaald in deze Overeenkomst) en/of de milieuconditie) wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat het Verkochte voetstoots (“as is where is”) aan Koper zal worden geleverd, welke afspraak de verplichtingen van Verkoper uit hoofde van deze Overeenkomst en de eventueel in deze Overeenkomst beschreven garanties van Verkoper onverlet laat.
Koper zal in de Leveringsakte Verkoper vrijwaren tegen alle aanspraken van derden jegens Verkoper als de (voormalige) eigenaar van het Verkochte en die voor het eerst geldend worden gemaakt na de Verkoopdatum en die voortvloeien uit de daadwerkelijke conditie waarin het Verkochte zich bevindt.

Deze informatie wordt u toegezonden onder voorbehoud definitieve goedkeuring Verkoper. Aan deze informatie kunnen door Koper geen rechten worden ontleend. Verkoper heeft haar goedkeuring voor verkoop en bevestiging van haar overeenstemming, pas gegeven middels ondertekening van een koopovereenkomst.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 625.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten

Oppervlakte
340 m²
Perceel
994 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Verkeersweg 77

€ 625.000 k.k.