Selhorstweg 1 3841 GE Harderwijk

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

HARDERWIJK
Het object is gelegen op slechts 3 minuten loopafstand van het centrum van Harderwijk. Harderwijk telt ca. 49.000 inwoners. Direct tegenover het object is een supermarkt (Albert Heijn) en de overige belendingen bestaan uit woonbestemming, retail en kantoorfunctie. Dankzij de ligging in de nabijheid van het centrum van Harderwijk bevinden zich alle wenselijke voorzieningen op het gebied van retail en horeca binnen handbereik. Verschillende modeketens maar ook supermarkten, drogisten, opticiens en meer zijn in de nabije omgeving van dit object gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Zowel per auto als openbaar vervoer is het object goed bereikbaar. Harderwijk ligt op 37 kilometer ten oosten van
Almere en 33 km ten noorden van Amersfoort. Harderwijk ligt langs de A28 en de N302, hierdoor is de stad
uitstekend bereikbaar per auto. Ook per openbaar vervoer is Harderwijk goed bereikbaar. Het voormalige bankkantoor ligt op loopafstand van het busstation. In het hart van Harderwijk zijn diverse soorten winkels te vinden.

INDELING
Bij binnenkomst staat u direct in de ontvangstruimte van het voormalige bankkantoor. Op de begane grond bevinden zich diverse kantoor en vergaderruimtes. Daarnaast bevinden zich op de begane grond een toiletgroep, een pantry, de kluisruimte, een archiefruimte en de trappen naar de eerste verdieping. De eerste verdieping is ingericht als kantoor; één grote open
kantoorruimte, diverse vergaderruimten en een kantine. De technische ruimte is gelegen op de eerste verdieping. Aan de achterzijde van het gebouw is er ruime parkeergelegenheid op eigen terrein met een overdekte fietsenstalling.

PARKEERPLAATSEN
Het object beschikt over een uitstekende parkeervoorziening door middel van een eigen parkeerterrein met slagboom. Het terrein beschikt over 24 parkeerplaatsen.

OBJECTGEGEVENS
Bruto Vloeroppervlak: totaal 1.025 m2
Begane grond ca. 522 m2
Eerste verdieping ca. 503 m2

KADASTER
Kadastrale gemeente: Harderwijk
Sectie:D
Perceelnummer: 8130
Eigendom: Volledig

ENERGIELABEL
A

BESTEMMING
Bestemmingsplan ‘Zeebuurt 2012’ Aangewezen bestemming ‘kantoor’ Bron: ruimtelijkeplannen.nl
Voor verdere informatie omtrent onder meer de bestemming, plattegronden en eigenaarslasten verwijzen we graag naar de digitale dataroom.

BEZICHTIGEN
Potentiële kopers wordt de mogelijkheid geboden om op 28 september 2021 en 5 oktober 2021 de propositie te bezichtigen. Voor het inplannen van een bezichtigingsafspraak kan contact worden opgenomen met CBRE.

VERKOOPPROCES
Verkoper nodigt u uit om op basis van dit Informatie Memorandum en overige informatie in de digitale dataroom een bieding uit te brengen op de propositie. Uw indicatieve bieding dient vóór maandag 18 oktober 12:00 uur door de notaris te zijn ontvangen.

LEVERING
De akte van levering zal gepasseerd worden ten overstaan van een notaris verbonden aan Loyens & Loeff Amsterdam. Het honorarium van voornoemde notaris is opgenomen in de dataroom (onder 01. Algemene Transactiedocumenten).

GUNNING
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

MEER INFORMATIE EN TOEGANG TOT DE DATAROOM:
CBRE
Dhr. Tim Boeters
+31 (0)20 626 26 91

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
1.025 m²
Perceel
1.025 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Selhorstweg 1

Verkoop bij inschrijving