Duurzaamheidstraat 13 8094 SC Hattemerbroek

€ 140 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen
Op het centraal gelegen bedrijventerrein H2O in Hattemerbroek is een nieuw bedrijfspand met kantoorruimte gerealiseerd. Het pand beschikt over een zeer ruim parkeerterrein en bestaat totaal uit een tweetal bouwlagen. Op de eerste verdieping is circa 269 m² aan kantoorruimte te huur. De gehele verdieping is te huur, maar er kan ook worden gekozen voor een gedeeltelijke afname met een minimumoppervlakte van 115 m². In gezamenlijk overleg bestaat de mogelijkheid om de ruimte(s) nog naar wens in te delen.

Locatie
Bedrijvenpark H2O ligt aan het knooppunt van de A28 en de A50. Verplaatsing van afrit 17 op de A28 naar de zuidelijke ontsluitingsweg van Bedrijvenpark H2O is in voorbereiding. Volgens planning zal deze in 2022 zijn gerealiseerd, waardoor een directe aansluiting op het snelwegnet ontstaat. De Duurzaamheidstraat betreft de toegangsweg tot het gebied H2O, waardoor het pand op zeer prominente plek wordt gesitueerd.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Oldebroek
Sectie : T
Nummer : 514

Oppervlakte
Verdieping: ca. 269 m²
Te huur vanaf: ca. 115 m²

Naast deze ruimte is er een ruime gezamenlijke entreeruimte, waar ook de toiletten en een fraaie keuken is gesitueerd die gezamenlijk gebruik wordt met de medegebruikers.

Parkeren
Op het terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Kosten voor parkeren zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Opleveringsniveau
De beschikbare kantoorruimte is gelegen op de 1e verdieping, is zeer compleet en beschikt onder meer over de volgende voorzieningen:
- Alarm & camera beveiliging rondom;
- Kabelgoten voorzien van CAT6 bekabeling & voldoende stopcontacten;
- Glasvezel aansluiting (er dient zelf een abonnement afgesloten te worden bij een ISP);
- Pand wordt voorzien van zonwerend triple glas;
- Verwarming & koeling door middel van VRF-kanaalunits;
- LED Pendelarmaturen 60 x 60 cm;
- Gezamenlijke gebruik van keuken voorzien van koelkast en vaatwasser op begane grond;
- Gezamenlijke gebruik van toiletten op begane grond.

In overleg is het kantoor verder af te bouwen op basis van uw wensen.

Energielabel
Het gebouw wordt zeer duurzaam gebouwd met onder andere triple beglazing en hoge isolatienormen. Het pand zal dan ook zeker over een energielabel A beschikken.

Technische omschrijving
Fundering:
Het pand is rondom voorzien van een ringbalk. De vloer is een gewapende betonvloer waarvan de maximale vloerbelasting 2,5 KN/m² bedraagt. De vloer wordt monoliet afgewerkt (gevlinderd).

Buitenwanden:
Als basis voor de buitengevels wordt gebruik gemaakt van zwarte sandwichpanelen van het merk Falk, kleur Black Matt, met een Rc van 4,5 W/m2K welke verticaal gemonteerd worden.

Kozijnen, ramen en deuren:
De gevelkozijnen en deuren worden in de basis uitgevoerd in aluminium. De loopdeuren worden voorzien van een cilinderslot. Alle kozijnen, ramen deuren krijgen de kleur RAL 9004. De beglazing is triple glas, uitgevoerd in een U waarde van 0,7.

Afwerking:
De kantoren worden opgeleverd zonder vloerafwerking, maar zijn verder wel volledig afgewerkt op basis van een industriële uitstraling. De binnendeurkozijnen zijn in staallook op basis van een jaren 30 uitstraling. Deze uitstraling is ook doorgetrokken naar de centrale trappartij en keuken. De algemene ruimtes worden afwerkt met een pvc-vloer in visgraatmotief. De toiletten en sanitaire voorzieningen worden voorzien van luxe, grootformaat tegels en luxe sanitair. Akoestische voorzieningen in de algemene ruimtes zullen voldoende worden opgenomen.

Dakconstructie:
Het dak is een zogenaamde warmdakconstructie, dit doormiddel van staaldak welke vanaf de bovenzijde wordt voorzien van isolatie met een isolerend vermogen van 6,0 W/m2K met daarover een pvc-dakbedekking. Het regenwater wordt afgevoerd door middel van een Pluvia systeem. In de gevels van het pand bevinden zich noodoverstorten.

Installaties:
De klimaatbeheersing in de kantoren zal worden gerealiseerd door middel van een warmtepompinstallatie, oftewel luchtverwarming en koeling, en zijn hiermee volledig gasloos uitgevoerd. De koeling betreft een volwaardige koeling en geen topkoeling. Bediening van de klimaatinstallatie kan per ruimte. De luchtverversing in het gebouw is uitgevoerd met een WTW (warmteterugwinunit), waarbij de ingeblazen lucht voorverwarmd wordt door de afgezogen lucht. De ingeblazen lucht is voorbehandeld en gefilterd.
De kantoren zullen verder worden voorzien van voldoende aansluitpunten op het gebied van data en elektriciteit.

Terrein en verharding:
Het onbebouwde deel van terrein zal worden verhard door middel van standaard grijze betonklinkers met markering van de parkeerplaatsen. De afwatering zal deels geschieden door straatkolken in het straatwerk. Er zijn op het terrein in totaal 25 parkeerplaatsen beschikbaar, waarbij loze voorzieningen zijn aangebracht voor eventueel aan te brengen laadpalen.
Het perceel zal worden omzoomd door een beukenhaag, en de voortuin zal worden beplant met groenblijvende beplanting. Naast de centrale keuken is een buitenterras gesitueerd.

Aanvaarding
In overleg

Huurprijs
€ 140,-- per m² excl. BTW op jaarbasis.

Servicekosten
€ 27,50 per m² excl. BTW op jaarbasis

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 140 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 28 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
269 m² (in units vanaf 115 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Omgeving

Verspreide huizen polder Hattemerbroek, Hattemerbroek

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Duurzaamheidstraat 13

€ 140 /m²/jaar