Frankrijklaan 6 a 2391 PX Hazerswoude-Dorp

€ 79 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen:
Het voor verhuur beschikbare object betreft een kantoorvilla dat onderdeel is van ‘Le Compagnie’ (drie kantoorvilla’s genaamd Parijs, Marseille en Bordeaux) gelegen op het bedrijventerrein ‘International Trade Centre’ aan de Frankrijklaan 6a te Hazerswoude-Dorp.

Het object verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en beschikt over vier bouwlagen. Het geheel is voorzien van grotendeels kunststof kozijnen en deels aluminium kozijnen met dubbele beglazing, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, airconditioning met climate control en grote raampartijen met veel lichtinval. Er is een liftinstallatie aanwezig.

De hal-/entrée met balie is voorzien van een betegelde vloer en de overige ruimten zijn voorzien van tapijt met uitzondering van één kamer op de derde etage die is voorzien van een linoleum vloer. De etages beschikken nagenoeg over een vergelijkbare indeling met op elke etage een pantry met keukenblok, gescheiden toiletgroepen en een centrale opslagruimte. Het object is voorzien van een diversiteit aan brandveiligheidsvoorzieningen en op de begane grond is een AED aanwezig.

Bereikbaarheid:
Het International Trade Centre is gelegen aan de provinciale weg N455 en op korte afstand van goede uitvalswegen, N11 en A12 die zorgen voor uitstekende verbindingen met Schiphol, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Per openbaar vervoer is het terrein uitstekend te bereiken dankzij de bushalte die zich bevindt nabij de entree van het bedrijventerrein. NS-station Boskoop ligt op slechts acht minuten fietsafstand van het bedrijventerrein. Het bedrijventerrein ligt tussen de steden Gouda, Zoetermeer, Leiden en Alphen aan den Rijn.

Oppervlakte:
Het kantoorgebouw is, conform NEN2580 meetrapport, circa 1.024 m² VVO groot verdeeld over 4 verdiepingen.

Verdeling vloeroppervlakte:
Begane grond: ca. 268,5 m²
1e verdieping: ca. 257.4 m²
2e verdieping: ca. 257,4 m²
3e verdieping: ca. 240,6 m²

Deelverhuur is bespreekbaar.

Parkeerplaats(en):
Rondom het kantoorgebouw zijn er op eigen terrein 24 parkeerplaatsen ter beschikking.

Huurprijs:
€ 79,- per m², per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.

Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 kalendermaanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Opleveringsniveau:
Het kantoorgebouw zal in de huidige staat ‘turn-key’ worden opgeleverd, zie opleveringsniveau in de omschrijving (algemeen).

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar + 5 (vijf) aansluitende optiejaren, andere termijnen zijn bespreekbaar.

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan luidt: International Trade Centre (ITC), onherroepelijk vastgesteld d.d. 27-09-2012, met als enkelbestemming ''Bedrijf'''. De voor bedrijf aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven zoals genoemd onder de categorieën 1 tot en met 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, alsmede:
a. ter plaatse van de aanduiding 'kantoor (k)' tevens een zelfstandig kantoor;
b. voor de daarbij behorende erven en tuinen, (achter)paden, verkeers- en groenvoorzieningen en water, parkeervoorzieningen, nutsvoorzieningen.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 79 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
1.024 m² (in units vanaf 240 m²)
Perceel
567 m² (in units vanaf 240 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Frankrijklaan 6 a

€ 79 /m²/jaar