Burgemeester Kuperusplein 33 8442 CK Heerenveen

€ 100 /m²/jaar

Omschrijving

Grenzend aan het grootste parkeerterrein van het centrum van Heerenveen bevindt zich 'BNK State'. Deze voormalige Rabobank is in 2019 geheel getransformeerd naar een complex met wonen en kantoren. Door de centrale ligging is het object eenvoudig te bereiken; het Burgemeester Kuperusplein bevindt zich aan de rand van het kernwinkelgebied van Heerenveen. Dagelijks passeren duizenden auto's BNK State, hetgeen de herkenbaarheid van uw bedrijf ten goede komt! Momenteel is er op de begane grond nog één kantoorunit voor verhuur beschikbaar. Op de verdieping bieden wij enkele (ingerichte) 'flexkantoren' aan. Zowel de begane grond als de verdieping beschikken over enkele gemeenschappelijke faciliteiten zoals keuken / kantine en een ingerichte vergaderruimte. De gezamenlijke ruimten zijn zeer sfeervol ingericht. Medegebruikers van het pand zijn onder meer OneZero.nl, Lamberink Makelaars, het Medisch Centrum voor Natuurgeneeskunde en De Nederlands Kluis.

Oppervlakten en prijzen
Unit 3: Kantoorunit op de begane grond ter grootte van circa 123 m² vloeroppervlakte. De ruimte wordt aangeboden inclusief het medegebruik van een ingerichte spreekruimte, van een keuken en van sanitair en de totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 162 m². Ook deze unit wordt inclusief 1 parkeerplaats op eigen terrein aangeboden. Uitgangspunt qua oplevering betreft eveneens inclusief verwarming, luchtbehandeling, en systeemplafond met ingebouwde ledverlichting. De huurprijs van unit 3 bedraagt € 1.350,= per maand te vermeerderen met BTW.

Flexkantoren: Op de verdieping bevinden zich een aantal kantoren welke onder flexibele condities kunnen worden gehuurd. Indien gewenst worden de kantoren gemeubileerd opgeleverd. Er zijn al mogelijkheden vanaf circa 20 m².

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig.

Huurtermijn unit 3
5 jaren + 5 optiejaren. Een kortere periode is bespreekbaar.

Huurovereenkomst
R.O.Z. Model met aanvullende bepalingen.

Bankgarantie/waarborgsom
Ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Betalingswijze
De huur dient per maand bij vooruitbetaling te worden voldaan.

Indexering
Jaarlijks conform de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens (2015=100).

Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en verhuur vinden dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
162 m² (in units vanaf 20 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Burgemeester Kuperusplein 33

€ 100 /m²/jaar