Turfschip 17 8447 DM Heerenveen

€ 395.000 k.k.

Omschrijving

Modern representatief kantoorpand beschikbaar voor de verkoop op het bedrijventerrein 'Nijehaske' in Heerenveen. Bij de realisatie van het pand in 2005 is gekozen voor een modern en tijdloos ontwerp en voor het gebruik van duurzame materialen. Dit is de kwaliteit van het pand absoluut ten goede gekomen en zorgt ervoor dat het pand een visitekaartje is voor haar gebruiker.

Het bedrijventerrein 'Nijehaske' in Heerenveen staat bekend om haar diversiteit van aanwezige bedrijven en een goede bereikbaarheid. Binnen twee autominuten zijn namelijk de op- en afritten van de Rijksweg A7 bereikbaar. De Rijksweg A7 verbindt de locatie met Groningen enerzijds en de rest van Nederland anderzijds. Daarnaast is via de nabij gelegen Rijksweg A32 het noordwesten van de provincie en het oosten van Nederland gemakkelijk bereikbaar.

Maar ook voor gebruikers van het openbaar vervoer is het pand goed te bereiken. Op loopafstand is bushalte gelegen met een directe verbinding naar het NS-station Heerenveen en de rest van de regio.

Metrages

Bruto vloeroppervlakte: circa. 320 m2 BVO

Perceeloppervlakte: 834 m2

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit pand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Turfschip 17 in Heerenveen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Buitenterrein

Op het volledig verharde buitenterrein zijn 9 privé parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is volop in de directe omgeving aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het perceel een ‘Bedrijf’ bestemming met een functie aanduiding Bedrijven toegestaan tot en met milieucategorie 3.1.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Uitbereidingsmogelijkheden

De maximaal toegestane bouwhoogte volgens het bestemmingsplan bedraagt 7 meter (2 bouwlagen). Hierdoor is het dus mogelijk om een extra verdieping op het pand te realiseren. Bij de bouw in 2005 is er met deze mogelijkheid al rekening gehouden. De constructie en de dakplaten zijn namelijk al berekend op een extra verdieping waardoor een uitbereiding vrij eenvoudig is te realiseren.

Opleveringsniveau

- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Dauerluftung
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Kantine met pantry voorzien van een inbouwkoelkast, vaatwasser, magnetron en close in boiler.
- Garderobe
- Glasvezelverbinding in de meterkast aanwezig
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Lamellen
- Mechanische ventilatie
- Serverruimte
- Te openen ramen
- Dames- en herentoilet
- Vloerbedekking
- Wandradiatoren
- CV – installatie

Koopcondities

Vraagprijs: € 395.000,- k.k.

Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een kantoorpand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Turfschip 17 in Heerenveen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
320 m²
Perceel
834 m² (in units vanaf 320 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
9 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Turfschip 17

€ 395.000 k.k.