Gemeenteplein 1 3 8442 MA Heerenveen

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

Verkoop bij inschrijving van twee appartementsrechten, rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de twee bedrijfs-/winkelruimten gelegen op de begane grond van het gebouw, plaatselijk bekend Van Harenspad 6 en Gemeenteplein 1-3 te Heerenveen.

Object:
De twee bedrijfs-/winkelruimten, waarvan één verhuurd, zijn gesitueerd op de begane grond van een complex met op de eerste verdieping woonappartementen. De woonappartementen maken geen onderdeel uit van deze verkoop. Het betreft de facto dan ook een tweetal commerciële ruimten, welke gelegen zijn op een prachtige locatie in winkelcentrum van Heerenveen. De omliggende bebouwing heeft een zeer gemengd karakter, waarbij bedrijvigheid (o.a. detailhandel en horeca) wordt afgewisseld met wonen (veelal wonen op de verdieping).

Gemeenteplein 1-3 Heerenveen (verhuurd):
Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 176 m² BVO en is momenteel verhuurd aan Timing Uitzendbureau. De ruimte is netjes van opzet en onder meer voorzien van een systeemplafond, toiletgroep met dames- en herentoilet en een kantine met nette keukenopstelling. Alle relevante informatie met betrekking tot de verhuur is opgenomen in de verkoopdocumentatie.

Van Harenspad 6 Heerenveen (leegstand):
Deze bedrijfsruimte is tot voor kort in gebruik geweest als winkelruimte (speelgoedzaak). Het betreft een ruimte met een oppervlakte van circa 308 m² BVO inclusief een magazijn/opslagruimte van circa 44 m² en wordt vrij van huur en gebruik opgeleverd.

Parkeergelegenheid:
Het complex is gelegen in de loop van parkeergarage Geerst Willigen en het winkelcentrum.

Bestemming:
De appartementsrechten vallen onder de beheersverordening 'Heerenveen Centrum'. Deze wijst uit dat de units gebruikt kunnen worden voor/door dienstverlenende bedrijven, detailhandel en instellingen en horeca (categorie 1). Voor meer informatie omtrent het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de gemeente Heerenveen.

Bijzonderheden:
- Uit de gegevens van het bodemloket is gebleken dat er ter hoogte van de unit aan het Van Harenspad 6 een historische activiteit bekend is. De bodeminformatie maakt onderdeel uit van de verkoopdocumentatie.
- De VVE is in oprichting. Er wordt een oprichtingsvergadering ingepland zodra de levering van onderhavige appartementsrechten heeft plaats gevonden. De concept begroting maakt onderdeel uit van de verkoopdocumentatie.
- Het is verkoper niet bekend of er asbesthoudende materialen in het complex verwerkt zijn.
- De aktepassering dient bij de projectnotaris (Groenewegen Advocaten & Notarissen Heerenveen) plaats te vinden.
- De verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning opdrachtgever.
- Het object wordt verkocht en geleverd ‘as is where is’, dat wil zeggen in de huidige staat.

Verkoopproces:
Wilt u deelnemen aan het verkoopproces? Neemt u dan contact op met Hoekstra Bedrijfsmakelaars te Leeuwarden voor het verkrijgen van de verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier.

Kijkdag:
Het bezichtigen van het pand is uitsluitend mogelijk op afspraak tijdens de kijkdag. Deze vindt plaats op woensdag 22 december 2021. Indien u hieraan wilt deelnemen dient u hiervoor een afspraak te maken bij Hoekstra Bedrijfsmakelaars, tel. 058 -233 73 3.

Sluitingsdatum inschrijving:
Dinsdag 25 januari 2022 om 12:00 uur is het laatst mogelijke tijdstip voor het indienen van een schriftelijke bieding op het object bij Groenewegen Advocaten & Notarissen, K.R. Poststraat 91 (8441 EN) te Heerenveen.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'Hoekstra Bedrijfsmakelaars' is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'Hoekstra Bedrijfsmakelaars' geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
176 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Hoekstra Bedrijfsmakelaars

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 058 - 233 7 337

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gemeenteplein 1 3

Prijs n.o.t.k.