Celsiusstraat 2 1704 RW Heerhugowaard

€ 65 /m²/jaar

Omschrijving

TE HUUR

Object:
Representatieve scherp geprijsde kantoorruimte met royale parkeervoorziening op korte afstand van de Westfrisia-weg. De kantoren kenmerken zich door de speelse en creatieve niet alledaagse inrichting met een hoog afwerking-/installatie
niveau

Ligging en bereikbaarheid :
Gelegen aan de buitenrand op bedrijventerrein De Zandhorst. Het bedrijventerrein ligt langs de provinciale weg N242 die aansluit op de rijksweg A9 en de recent opgeleverde Westfrisiaweg N194. NS-Station op ca. 1,3 km.

Bedrijventerrein De Zandhorst ligt ten noorden van Heerhugowaard. Het terrein is in totaal circa 130 hectare groot. De Zandhorst bestaat van origine in totaal uit drie bedrijventerreinen waarvan I en II het grootste deel uitmaken. Via de rijksweg N242, die aansluit op de snelweg A9, is bedrijventerrein Zandhorst gemakkelijk te bereiken. De hindercategorie die geldt voor de Zandhorst zit op middel/zwaar.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met royaal trappenhuis, toegang tot afsluitbare kantoorvleugel met kantoorkamers in diverse afmetingen, "kantoortuinen", diverse sanitaire voorzieningen, grote patch/serverruimte met glasvezel.

Kantooroppervlakte:
Totaal ca. 1.600 m2 gelijkmatig verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. Huur is mogelijk vanaf ca. 285 m2.

Opleveringsniveau:
In huidige staat

Parkeergelegenheid:
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Huurprijs:
v.a. € 65,00 per m2 per jaar exclusief BTW.

Servicekosten:
Nader te bepalen

Huurperiode:
In overleg

Aansprakelijkheid: Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zowel de door ons verplicht afgesloten. Beroepsaansprakelijkheidverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Courtage: De Heul Vastgoed treedt op voor de verhurende/ verkopende partij. Als huurder/ koper bent u De Heul Vastgoed derhalve geen courtage verschuldigd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 65 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
1.600 m² (in units vanaf 285 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Celsiusstraat 2

€ 65 /m²/jaar