Newtonstraat 42 F 1704 SB Heerhugowaard

€ 950 /mnd

Omschrijving

Deze duurzame kantoorruimte van in totaal ca. 128 m² BVO groot gelegen op een goed bereikbare locatie op bedrijventerrein “Zandhorst” is nu beschikbaar voor de verhuur. De kantoorruimte is gelegen op de 1e verdieping van het bedrijvencomplex en beschikt over een eigen zeer royale opgang op de begane grond. Het kantoor beschikt over een energielabel “A”. Tevens zijn er twee eigen parkeerplaatsen beschikbaar gelegen direct voor het object.

Huurprijs
€ 950,- per maand, excl. BTW.

Servicekosten
Door Verhuurder wordt er een verrekenbaar voorschot met nacalculatie in rekening gebracht ter grootte van € 200,- excl. BTW per maand t.b.v. o.a. de volgende zaken en diensten:
- Vastrecht en verbruik elektra;
- Vastrecht en verbuik water;
- Vastrecht en verbruik gas;
- Schoonmaak en onderhoud buitenterrein;
- Schoonmaak en onderhoud gevels.

Inhoudsbeschrijving
Entree via de opgang op de begane grond. Via de royale entreehal voorzien van houten trap bereikt u de eerste verdieping waar u uitkomt in een halletje. In het halletje bevindt zich het toilet. Vervolgens bereikt u de ruim opgezette en lichte kantoorruimte. Aan de achterzijde van het kantoor bevinden zich de pantry en kantine/archiefruimte.

Opleveringsniveau
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd. Verhuurder heeft recent alle verlichting vervangen voor ledverlichting. Tevens is de gasgestookte cv-ketel vervangen voor een elektrische ketel.

Installaties/voorzieningen
- Airco unit;
- Te openen ramen;
- Verwarming middels radiatoren aangesloten op een elektrische ketel;
- Led verlichting;
- Pantry;
- Toilet met fonteintje;
- Eigen opgang.

Parkeren
Bij het object behoren twee parkeerplaatsen.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de rand van bedrijventerrein Zandhorst direct aan de N242 (Middenmeer – Alkmaar). Via de N242 is de A9 (Alkmaar – Amsterdam) eenvoudig te bereiken.

Bestemming
Bij de gemeente Dijk en Waard valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Zandhorst”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “Bedrijf-1”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Dijk en Waard.

Model overeenkomst
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting (inclusief de verschuldigde BTW en servicekosten en de daarover verschuldigde BTW*).

*De BTW is uitsluitend bedoeld om de hoogte van de zekerheidsstelling te bepalen en kan niet in de BTW administratie worden opgenomen.

Huurtermijn
Uitgangspunt is 5 + 5 jaar, afwijkende termijn in overleg.

Aanvaarding
Kan per direct.

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, conform de reeks consumentenprijsindexcijfers (CPI Alle Huishoudens), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek op basis van het meest recente prijsindexcijfer (thans 2015-100).

Huurprijsbetaling
In maandtermijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

Bouwjaar
2004 conform de BAG viewer van het Kadaster.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel A beschikbaar.

Let op: na de registratie van het energielabel heeft Verhuurder o.a. nog ledverlichting geïnstalleerd en de cv ketel vervangen voor een elektrische ketel.

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 950 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
128 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A 0,82

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Newtonstraat 42 F

€ 950 /mnd