Sourethweg 9 6422 PC Heerlen

€ 4.750 /mnd € 375.000 k.k.

Omschrijving

Multifunctioneel bedrijfs-/kantoorobject, groot ca. 1.768 m² BVO. Er zijn vier bouwlagen van toepassing van ca. 432 m² BVO per bouwlaag (begane grond, eerste, tweede en derde verdieping). De vierde verdieping bestaat uit technische ruimte (CV ruimte, liftkamer) en geeft toegang tot het geïsoleerde dak. Op het dak staat een nieuwe airconditioning machine die gekoelde lucht in de ventilatiekanalen blaast (topkoeling).

De verschillende verdiepingen hebben een logische, uniforme staat van oplevering en lay-out. Grosso modo komt het er op neer dat er een middenkern is met een liftkoker en twee trappenhuizen. Tevens is er in deze kern een dames- en heren toilet aanwezig en een pantryblokje. Daaromheen loopt een gangpartij die toegang geeft tot de verschillende kantoorvertrekken per verdieping. Iedere verdieping heeft een eigen schakelkast (elektra) en een eigen patchkast waardoor verhuur/gebruik per verdieping heel makkelijk te realiseren is. Dit geld voor de eerste, tweede en derde verdieping. Op de begane grond is de indeling iets anders. Daar is een kluis voorzien, een receptie/portiersruimte (bereikbaar via tourniquet deur), voormalige bedrijfskantine en keuken, alsmede ook nog enkele kantoorvertrekken en een personeelsingang.

Het object beschikt over camerabewaking, alarm, brandmeldinstallatie, gloednieuwe patchkasten inclusief bekabeling in serverruimte op tweede verdieping en een conferentieruimte inclusief bar op verdieping drie. De verdiepingen bieden aan voorzijde een wijds uitzicht over het glooiende Limburgse heuvelland.

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen op een goed bereikbare locatie op het industrie-handelsterrein "De Beitel". Met 132 hectare is dit het grootste bedrijventerrein van de regio Parkstad. Dit bedrijventerrein is met name gericht op grootschalige en internationaal georiënteerde bedrijvigheid. Chemelot alsmede vliegveld Maastricht-Aachen Airport zijn slechts circa 20 autominuten verwijderd. Op- en afritten van Snelweg A76/Cityring Heerlen (N281) met aansluitingen op A79, A2 en Buitenring Parkstad Limburg (N300) zijn op steenworp afstand gelegen.

Het kantoor ligt nabij het voetbalstadion van Roda J.C. alwaar een Albert Heijn XL is gesitueerd, evenals een Decathlon, Hornbach, leisuredome, diverse horeca (Subway, Happy Italy, NY pizza, Bufkes), Basic Fit en een Vue bioscoop. In het naburige Simpelveld is eveneens en groot, nieuw winkelcentrum gelegen met een Aldi en een Plus supermarkt.

OBJECT :
Het gebouw bestaat uit:

Bouwlaag - Omschrijving - Oppervlakte
Begane Grond - Kantoren - ca. 432 m²
Eerste verdieping - Kantoren - ca. 432 m²
Tweede verdieping - Kantoren - ca. 432 m²
Derde verdieping - Kantoren - ca. 432 m²
Vierde verdieping - Techniek - ca. 40 m²

Totaal ca. 1.768 m²

PARKEREN :
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen gesitueerd. Het parkeerterrein is via een eigen ontsluiting bereikbaar.

BESTEMMING :
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan “Beitel en omgeving”, vastgesteld op 28-09-2016, bestemd als “bedrijventerrein”. Specifiek is de locatie aangeduid voor 'bedrijf tot en met categorie 4.2' waardoor de gronden bedoeld zijn voor bedrijven genoemd in de Staat van Bedrijfsactiviteiten tot en met milieucategorie 4.2 Het bestemmingsplan én de bijbehorende Staat van Bedrijfsactiviteiten is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

KADASTER :
Gemeente: Heerlen
Sectie: F
Nummer: 6265 en 6270
Grootte: ca. 2.575 m² en ca. 62 m²

NB: dit perceel beschikt over een voorlopige kadastrale grens. De daadwerkelijke oppervlakte zal blijken na kadastrale inmeting.

VRAAGPRIJS :
EUR 375.000,- k.k.

HUURGEGEVENS :
Huurprijs
EUR 4.750,- per maand, exclusief BTW voor het totale object as-is.

Verhuur per verdieping is bespreekbaar tegen nader overeen te komen condities.

Huurtermijn
In overleg met verhuurder.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Btw
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien
als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 375.000 kosten koper
Huurprijs
€ 4.750 per maand
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 399.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977

Oppervlakten

Oppervlakte
1.768 m²
Perceel
2.637 m² (in units vanaf 1.768 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
G 1,94

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
100 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sourethweg 9

€ 4.750 /mnd € 375.000 k.k.