Voskuilenweg 131 6416 AJ Heerlen

€ 60 /m²/jaar

Omschrijving

TE HUUR
Voskuilenweg 131 / Crutserveldweg 1 Heerlen

Bedrijfs-, praktijk- en kantoorruimte

Welzijn & Gezondheid | Sociaal & Maatschappelijk | Opleiding, Innovatie & Technologie | Overall kantoorruimten
Diverse metrages beschikbaar

OMSCHRIJVING
Medipoint ondernemen met ambitie
Medipoint voor Zorg is de locatie waar de zorg samenkomt en is de koepel voor het verbinden, huisvesten en faciliteren van organisaties. Een stimulerende werkomgeving voor alle organisaties die opereren binnen het werkveld Welzijn & Gezondheid, Sociaal & Maatschappelijk en voor de daaraan verbonden organisaties op het gebied van opleiding, innovatie en technologie.
Het object omvat onder andere bedrijfsruimte, kantoorruimte en praktijkruimte. Deze kunnen diverse functies hebben ten behoeve van, dienstverlening-, kantoor- , opslag- en productiedoeleinden. Het complex is onder te verdelen in de 3 pijlers:
- Zorgplein | Consumenten op zoek naar gezondheid vinden hier alle zorg onder één dak.
- Zorglabs & Workspace | Ruimte om te ondernemen voor bedrijven die acteren op de snijvlakken van zorgdiensten, innovatie, opleiding, technologie, productie en distributie.
- Kantoren | Professionele werkomgeving in kantoortuin of aparte werkkamers.

Het complex is gerenoveerd, geïsoleerd naar huidige maatstaven, heeft Energielabel A en omvat in totaal circa 9.000 m² vloeroppervlakte. Het geheel is voorzien van nette vloer- en wandafwerking alsmede systeemplafonds inclusief verlichtingsarmaturen, pantry, sanitaire voorzieningen, deels airco. De ruimten op de onderste etage (Crutserveldweg ) zijn middels een aparte ingang ontsloten.

HUURPRIJZEN

Huurprijs Zorgplein: € 90,- per m² per jaar exclusief BTW & servicekosten
Huurprijs overall Kantoren: € 80,- per m² per jaar exclusief BTW & servicekosten
Huurprijs Zorglabs & Workspace: € 60,- per m² per jaar exclusief BTW & servicekosten

Servicekosten: € 25,- per m² per jaar (inclusief verbruik nutsvoorzieningen)

LIGGING
Het complex is gesitueerd aan de rand van handelsterrein ‘De Kissel’ en gelegen in de wijk Molenberg te Heerlen. Het centrum van Heerlen is slechts een goede kilometer verwijdert.
Per auto is het geheel goed te bereiken doordat de binnenring Parkstad Limburg is gelegen op steenworp afstand. Deze binnenring vormt de ontsluiting met onder andere de A76 (Aachen – Eindhoven).
Eveneens is het geheel goed te bereiken met het openbaar vervoer. Treinstation ‘Heerlen De Kissel’ is slechts één straat verder gelegen.

PARKSTAD
Heerlen vormt de centrumgemeente van stadsregio ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners.
In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet retail centrum. Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en diverse banken en accountantskantoren.

Adres: Voskuilenweg 131 / Crutserveldweg 1 Heerlen

Omschrijving: Bedrijfs- en kantoorruimte

Bestemming: Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Kissel-Voskuilenweg 2014 ', vastgesteld op 7 april 2015. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Gemengd‘. Huurder dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Beschikbare metrages:
Zorgplein circa 640 m²
Kantoren circa 520 m²
Zorglabs & Workspace circa 3.255 m²
Opname ook in kleinere delen / units.
Voor toelichting zie ook de site

Perceeloppervlakte: 8.877 m²

Parkeren: Parkeerplaatsen op eigen terrein.

Aanvaarding: In onderling overleg

Bezichtiging: Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045-574 3233.

Servicekosten: Voorschot € 25,- p/m2 per jaar exclusief BTW.

Huurtermijn: In nader overleg.

Betaling: Per maand vooruit te voldoen.

BTW-belaste verhuur: Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur.

Zekerheidsstelling: De bankgarantie of waarborgsom bedraagt 3 maanden bruto betalingsverplichting (huur, servicekosten en BTW).

Indexering: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: Standaard ROZ-contract model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte 2013 inclusief specifieke bepalingen met betrekking tot onderhavig object.

Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden.

Oplevering: In huidige staat.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 60 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966

Oppervlakten

Oppervlakte
4.415 m² (in units vanaf 100 m²)
Perceel
8.877 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
A

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Voskuilenweg 131

€ 60 /m²/jaar