• Nieuw

Heerlerbaan 58 C 6418 CH Heerlen

€ 1.575 /mnd

Omschrijving

• Goede staat
• Uitstekende bereikbaarheid
• Voldoende parkeergelegenheid
• Uitermate geschikt als praktijkruimte

Algemeen:
Gesitueerd aan de Heerlerbaan, een belangrijke verkeersader van - en naar Heerlen-Centrum, respectievelijk Kerkrade, ligt onderhavige praktijkruimte welke thans in gebruik is als fysiotherapiepraktijk. Het betreft een grote praktijkruimte met diverse behandelkamers en kantoren van in totaal circa 307 m2, gesitueerd op de begane grond. Het souterrain met een grootte van circa 125 m2 is onderdeel van het gehuurde.

Locatie:
Het object is centraal gelegen binnen de regio Parkstad en is op een zichtlocatie gesitueerd aan een verkeersintensieve doorgaande verbindingsweg in Heerlen-Zuid. Het Zuyderland-ziekenhuiscomplex is nabij evenals de winkelvoorzieningen bij het winkelcentrum Giessen-Bautsch. Opritten van uitvalswegen zoals de N281 richting Aken, A76 richting Eindhoven en de A79 richting Maastricht liggen op zeer korte afstand.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 307 m².

Indeling:
Het object is als volgt ingedeeld:
Via een oprit / opgang met hekwerk is het gehuurde bereikbaar. Het object is voorzien van 3 behandelruimtes van respectievelijk circa 16 m2, 16 m2 en 12 m2, een wachtkamer van ca. 10 m2, een kantoorruimte met pantry van ca. 28 m2, een opslagruimte van ca. 11 m2, een kleedruimte met dubbel toilet van ca. 10 m2 en een ruimte die momenteel als sportruimte in gebruik is met een grootte van circa 112 m2. Het souterrain is circa 125 m2 groot.

Opleveringsniveau:
Het pand wordt onder andere opgeleverd met:
• Alarminstallatie (ter overname)
• Brandblusmiddelen
• Pand is grotendeels voorzien van een systeemplafond
• Diverse ruimtes zijn voorzien van een vaste wastafel
• Afzuigingsinstallatie.

Parkeren:
Voor onderhavig pand zijn 2 parkeerplaatsen gelegen, behorende bij onderhavige ruimte. Daarnaast zijn er optioneel 4 parkeerplaatsen beschikbaar op het naastgelegen parkeerterrein, behorende bij het pand Heerlerbaan 66.

Bestemming:
Onderhavig pand staat in het bestemmingsplan 'Heerlerbaan en omgeving' met de functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 2' opgenomen.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs:
€ 1.575,- per maand te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Per 1 maart 2022.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.575 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
14 oktober 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-3-2022

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten

Oppervlakte
307 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
F 1,71

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heerlerbaan 58 C

€ 1.575 /mnd