Akerstraat 106 6417 BN Heerlen

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Instaptarief EUR 2.750,- per maand ex BTW voor gehele kantoor + 4 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Prachtig kantoorobject aan de Heerlense Akerstraat, gesitueerd naast het voormalige kantongerechtgebouw (thans tandartsenpraktijk) en in de directe nabijheid van diverse zakelijke dienstverleners zoals advocaten, notarissen, detacheringsbureaus et cetera.
We zoeken een huurder voor dit totale object. We hebben hier te maken met een instapklaar opleverniveau, verdeeld over drie volwaarde bouwlagen, alles ingericht als zijnde kantoorruimte. Aan de voorzijde zijn 2 eigen parkeerplaatsen in de huurprijs inbegrepen. Idem dito geldt voor 2 parkeerplaatsen aan de achterzijde.

Het object beschikt volledig over eigen voorzieningen zoals een eigen meterkast, cv installatie, keukenblokje en twee toiletten. De daken zijn voorzien van pv panelen. Daarmee zijn de elektriciteitskosten bij normaal gebruik erg laag. Verhuurder neemt zelf per 1 maart a.s. intrek in kantoor nummer 104. Daarmee zijn de lijntjes tussen u als huurder en de verhuurder kort. Er wordt tevens nog geïnvesteerd in raambekleding/vitrage, om een uniform karakter te creëren tussen huisnummer 104 en 106.

Locatie
Het object ligt op loopafstand van de binnenstad van Heerlen. De Akerstraat is een drukke doorgaande weg naar het centrum van Heerlen. Het object ligt daarmee op een goede zichtlocatie. Overige bedrijven in de nabije omgeving zijn o.a. gevestigd; Ortho Heerlen, Tomlow + Partners Notarissen en Anytime Fitness, Activv personeelsdiensten, Damen makelaardij.

Bereikbaarheid:Het object is gelegen nabij het centrum van Heerlen, vlakbij op- en afritten van de Stadssnelweg N281 en Rijksweg A79, met optimale verbindingen naar Maastricht, Aken (A76), alsmede Roermond A2/A73. Het treinstation van Heerlen is op 15 loopminuten afstand bereikbaar. Verder stoppen lijnbussen voor de deur. De binnenstad van Heerlen is op loopafstand bereikbaar.

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte (v.v.o.)
Kelder opslagruimte ca. 50 m²
Begane Grond kantoorruimte ca. 75 m²
Eerste verdieping kantoorruimte - ca. 68 m²
Tweede verdieping kantoorruimte ca. 50 m²
Totaal ca. 243 m²

Parkeren:
Op eigen terrein zijn 4 parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Heerlen Zuid´ bestemd als ´Wonen´ met de functieaanduiding ‘Dienstverlening’. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd, leeg en vrij van huur. Het object kent een kantoortechnisch opleveringsniveau met onder andere airco’s en conventionele verwarming middels radiatoren, databekabeling, patchkast, voldoende prikpunten. Eventuele gemeubileerde verhuur is bespreekbaar.

Huurgegevens:
Huurprijs:
€ 40.000,- per jaar.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1914

Oppervlakten

Oppervlakte
243 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Akerstraat 106

Prijs n.o.t.k.