Evertsenplein 88 3221 BL Hellevoetsluis

€ 2.665 /mnd

Omschrijving

BETREFT
Op een uitstekende zichtlocatie aan het Evertsenplein 88 is deze kantoor- of winkelruimte van 255 m2 beschikbaar. Gesitueerd op de 1e verdieping met een entree op de begane grond van circa 30 m2. De entree op de begane grond is ruim genoeg voor het creëren van een ontvangst- c.q. wachtruimte met receptie.

Dit winkelcentrum in Hellevoetsluis voorziet je in al je dagelijkse boodschappen. Het Evertsenplein bestaat uit een plein waar verschillende winkels zich bevinden. Het is compact maar heeft alles wat je nodig hebt. Er bevindt zich namelijk een supermarkt, bakker een drogisterij maar ook een dierenwinkel en een döner- en frietzaak.

LIGGING
Deze ruimte is gelegen op een fantastische zichtlocatie aan de buitenrand van het winkelcentrum Evertsenplein te Hellevoetsluis. Mede door deze opvallende ligging zijn er ruime mogelijkheden voor reclame-exposure.

BEREIKBAARHEID
De locatie is goed bereikbaar met eigen alsmede openbaar vervoer.

OPPERVLAKTE
Ca. 30 m2 gelegen op de begane grond;
Ca. 225 m2 gelegen op de 1e verdieping.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
Casco.

HUURPRIJS
€ 2.665,00 per maand exclusief btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
nader te bepalen.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.665 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
24 april 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
255 m²
Perceel
255 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Evertsenplein 88

€ 2.665 /mnd