De Veldoven 4 C 3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht

€ 1.200 /mnd

Omschrijving

Op een zichtlocatie bieden wij te huur aan deze representatieve moderne zelfstandige kantoorunit aan De Veldhoven in Hendrik Ido Ambacht. Met name voor ondernemers in het midden- kleinbedrijf biedt de kantoorunit qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. De kantoorruimte wordt gekenmerkt door de grote lichtinval en de mooie ligging.

Begane grond:

Entree met meterkast, trap naar de verdieping en toegang tot de kantoorruimte/spreekruimte. De ruimte op de begane grond wordt middels een wand gescheiden waardoor er een spreekkamer is en een extra ruimte is gecreëerd. Daarnaast is er op de begane grond een toiletruimte en een moderne keukeninrichting.

Eerste verdieping:

Open lichte kantoorruimte welke van alle gemakken is voorzien.

PARKEREN:
Bij de kantoorunit zijn 4 privé parkeerplaatsen aanwezig (2 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde). Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID:
De kantoorunit is gelegen op bedrijventerrein ‘’De Sandeling’’ in Hendrik Ido Ambacht. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen. De op- en afritten van de A16 bevinden zich op een steenworpafstand. Ook middels openbaar vervoer is de kantoorunit goed bereikbaar de dichtstbijzijnde bushalte ligt namelijk voor de deur.

BESTEMMING:
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’ en dienstverlenende bedrijven toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Bijzonderheden:

HUURBETALING:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

HUURVERHOGING:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld in juli 2003 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 11 juli aldaar ingeschreven onder nummer 72/2003.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom is van toepassing.

OMZETBELASTING:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellenpercentage.

OPLEVERING:
In overleg

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.200 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
91 m²
Perceel
88 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Veldoven 4 C

€ 1.200 /mnd