Schepersweg 2 A 6049 CV Herten

€ 3.000 /mnd

Omschrijving

ROERMOND, SCHEPERSWEG 2 A

Ondernemen op bedrijvenpark ‘Merum’ te Roermond.
Aan de eerste afslag van de A73, komend vanuit het zuiden. Samen met locatie ‘de Schoof’ en ‘Kantorenlocatie Merum’ biedt dit gebied ruimte voor bedrijvigheid in diverse sectoren. De Zuidelijke Stadsrand is strategisch een zeer goed gelegen locatie, direct aan de op- en afrit naar de A73, die Roermond naar het zuiden met de A2 verbindt richting Maastricht en naar het noorden Richting Venlo. Een snelle verbinding met de grensregio en het Ruhrgebied is door de N280 en A52 eveneens een feit.

Algemeen:
Het betreft een kantoorpand op de begane grond met een oppervlakte van totaal 270 m². Een prima bereikbare locatie met een fraaie uitstraling met een centrale, representatieve ontvangstruimte, naar wens in te delen werkplekken, geschikt voor kleine en grote ondernemers en met een ruim, eigen parkeerterrein.

Indeling:
De fraaie entree biedt toegang tot de royale, gezamenlijke ontvangsthal. Middels de trapopgang en lift is de eigen entree met een afgesloten deur te bereiken. De ruime entreehal voorzien van een balie biedt toegang tot vier kantoorruimtes welke allen voorzien zijn van systeemplafonds, vloerbedekking en airco. Tevens zijn de ruimtes voorzien van ruime raampartijen. De toiletgroepen welke van uit de entree bereikbaar zijn beschikken over vier toiletten en twee wastafels. De aparte gelegen pantry beschikt over een keukenblok zonder inbouwapparatuur. De berging en technische ruimtes zijn eveneens bereikbaar middels de entree. Middels de achteringang is het parkeerterrein bereikbaar.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein is optimaal bereikbaar. Op maar ca. 500 meter gelegen van de A73 en de A2 met uitstekende aansluitingen (ook naar Duitsland en België!). Daarnaast ligt niet alleen de complete stadskern van Roermond, maar ook de sfeervolle dorpskernen van Herten en Merum op een steenworp afstand met uitstekende winkelfaciliteiten, horecagelegenheden en hotelaccommodaties. Ook is er een optimale verbinding met het openbaar vervoer.

Omgeving:
De directe omgeving bestaat hoofdzakelijk uit bedrijfshallen en kantoorruimten.

Kadastrale gegevens: Herten C 3534
Parkeren: Rondom het complex is een grote parkeerplaats
Bestemming: Kantoorruimte
Huurprijs: € 3.000,- per maand exclusief BTW.
Servicekosten: € 125,- per maand
Aanvaarding: In overleg

Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar.
Zekerheidsstelling: Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.000 per maand
Servicekosten
€ 125 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
270 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, NS station op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schepersweg 2 A

€ 3.000 /mnd