Satellietbaan 23 KANTOOR 2181 MG Hillegom

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

ALGEMEEN/LOCATIE:
Op het bedrijventerrein Treslong aan de Satellietbaan te Hillegom en grenzend aan de Molenlaan en de woonwijk Treslong, op een uitstekend bereikbare centrale locatie direct nabij de N-208 met goede verbinding richting N-207 en A4 / A44, is het nieuwbouwproject Molenpark gerealiseerd met 30 multifunctionele bedrijfsunits / boxen.

Boven de boxen bevindt zich moderne, hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte waar diverse (creatieve) bedrijven gevestigd zijn. In deze kantoorruimte zijn er momenteel twee kantoorkamers van totaal 51 m² beschikbaar.

OPPERVLAKTEN:
kantoorruimte 23B: 27 m²;
kantoorruimte 23E: 24 m².

Totaal 51 m² kantoorruimte.

VOORZIENINGEN:
-Representatieve gezamenlijke entree op de begane grond met digitale toegang;
-Systeemplafond met LED-verlichtingsarmaturen;
-Raampartijen en te openen ramen;
-Raambekleding;
-Gezamenlijk gebruik pantry + toilet;
-Wandcontactdozen en UTP-aansluitingen;
-Verwarming middels airconditioning en warmtepomp;
-Airconditioning.

Het afgesloten (gezamenlijke) binnenterrein is voorzien van een elektronisch toegangshek met inbelfunctie, verlichting, cameratoezicht en bestrating.

BIJZONDERHEDEN
Het is mogelijk om een kantoorruimte te combineren met een unit voor opslag- en/of stallingsdoeleinden, indien beschikbaar.

PARKEREN:
Er bevinden zich 17 algemene parkeerplaatsen op het gezamenlijke binnenterrein. Het gezamenlijke binnenterrein inclusief de gemeenschappelijke voorzieningen zijn onderdeel van een Vereniging van Eigenaren (VvE) waarin het beheer is ondergebracht.

BESTEMMING:
Conform het vigerend bestemmingsplan "Centrum" van de gemeente Hillegom heeft het pand de bestemming 'Bedrijf'. Deze gronden zijn onder meer bestemd voor bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2 zoals opgenomen in de bijlage 'Staat van Bedrijfsactiviteiten', met uitzondering van risicovolle inrichtingen en de opslag van brand- en explosiegevaarlijke stoffen, munitie en vuurwerk. Daarnaast voor de bij de bestemming behorende voorzieningen, waaronder parkeervoorzieningen, groen, water, erven, tuinen en paden.

OPLEVERING:
In overleg, per direct beschikbaar;

HUURPRIJZEN:
Kantoorruimte 23B: € 465,= per maand excl. BTW en excl. voorschot van € 60,= per maand excl. BTW t.b.v. gebruik van water, elektra en gebruikersbelastingen gemeente/waterschap/rioolrecht.
Kantoorruimte 23E: € 500,= per maand excl. BTW en excl. voorschot van € 60,= per maand excl. BTW t.b.v. gebruik van water, elektra en gebruikersbelastingen gemeente/waterschap/rioolrecht.

HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is een huurovereenkomst met een 1e huurperiode van minimaal 6 maanden en een opzegtermijn van 3 maanden. Na deze 1e periode wordt de huur jaarlijks verlengd met een opzegtermijn van 3 maanden.

HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 60 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
51 m² (in units vanaf 24 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, te openen ramen, systeemplafond, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Satellietbaan 23 KANTOOR

Huurprijs op aanvraag