Weerlaan 11 2181 HG Hillegom

€ 275 /mnd

Omschrijving

Thans zijn alle ruimtes verhuurd. Het betreft echter een complex met meerdere bedrijfsruimtes waar op geregelde basis ook wel weer bedrijfsruimtes beschikbaar komen.

In het complex zijn ruimtes van 25 m2, 50 m2, 60 m2 en 85 m2, 100 m2. Over het algemeen beschikken de ruimtes over een eigen toilet en eigen kitchenette. De ruimtes zijn zeer gunstig geprijsd. Afhankelijk van de grootte begint dit bij zo'n 300,- all-in per maand

Indien u op de hoogte wilt worden gehouden wanneer één van deze ruimtes beschikbaar komt, dan verzoeken wij u toch het formulier op Funda in te vullen. Wij houden uw gegevens dan in ons dossier en zullen u benaderen wanneer er een ruimte vrij komt.

Met vriendelijke groet,

Tol Makelaardij

1)
25 m2 op 2e verd. Gelegen aan dak-promenade, op het complex, bereikbaar vanuit de ingang aan Horst ten Daallaan 1. Extra voorhal van 10 m2 gratis mede te gebruiken. Openslaande deuren vanuit hal naar terras. Zijraam en Velux dakvenster in het kantoor. EIGEN kitchenette en EIGEN toilet.

2)
50 m2 op 2e verd. Gelegen aan dak-promenade, op het complex, bereikbaar vanuit de ingang aan Horst ten Daallaan 1. Grote ramen en openslaande deuren naar terras en een extra Velux dakvenster in het dak. EIGEN kitchenette en EIGEN toilet en EIGEN airconditioning

3)
85 m2, 2e verd. aan dak-promenade op het complex. Ingang aan Horst ten Daallaan 1 en tevens vanuit de ingang aan Weerlaan 11, v.v. een fraaie groen glazen gevel. Grote ramen en openslaande deuren naar terras en extra Velux dakvensters. Oppervlak 85 m2 en heeft daarnaast nog een overloop van 25 m2 welke ook gratis gebruikt mag worden. EIGEN kitchenette, EIGEN toilet en EIGEN airco.

4)
100 m2 op 2e verd. aan dak-promenade op het complex, Ingang aan Horst ten Daallaan 1. Grote ramen en openslaande deuren naar terras en een extra Velux dakvenster. v.v. EIGEN kitchenette, EIGEN toilet en EIGEN airco.

5)
150 m2 op 2e verd. aan dak-promenade, op het complex. Ingang aan Horst ten Daallaan 1. Grote ramen en openslaande deuren naar terras en een extra Velux dakvenster. EIGEN kitchenette, 2 EIGEN toiletten en EIGEN airco.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 275 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 35 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten

Oppervlakte
235 m² (in units vanaf 25 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
15 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 0,- per parkeerplaats per jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Weerlaan 11

€ 275 /mnd