Bukkumweg 24 H 5081 CT Hilvarenbeek

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Op bedrijventerrein De Bukkum bieden wij u deze kantoorruimte van totaal ca. 79 m², verdeeld over twee verdiepingen aan. De kantoorruimte maakt deel uit van het bedrijfsverzamelgebouw 24/7 en beschikt over twee eigen parkeerplaatsen. Het bedrijventerrein heeft een uitstekende ontsluiting richting o.a. Tilburg via de N269 en is derhalve goed bereikbaar. In het gebouw, 24/7 genaamd, zijn diverse bedrijfsunits opgenomen met aan de straatzijde diverse kantoorruimtes.

Door de verdeling over twee bouwlagen is het mogelijk om het pand met twee gebruikers te betrekken. De entree, pantry en het toilet worden dan gedeeld.

Indeling en kenmerken:
Op de begane grond is een entree gelegen met daarin de meterkast en toegang tot de kantoorruimte, pantry en het toilet beneden en de kantoorruimte op de verdieping. In de pantry bevindt zich een klein keukenblok en de toiletruimte is voorzien van een hangcloset en fonteintje.

De kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 21,9 m² en is afgewerkt met vloerbedekking, glasvlies behang wanden en een systeemplafond met TL-armaturen. Aan de straatzijde zorgen grote ramen voor een prettige lichtinval. Aan de achterzijde is een archiefruimte van ca. 2,6 m² aanwezig.

Op de verdieping is een grote tweede kantoorruimte van ca. 34,5 m² gelegen. Deze kantoorruimte is op dezelfde wijze afgewerkt als de kantoorruimte beneden en beschikt eveneens over grote raampartijen in de voorgevel. Achter in de ruimte is een aparte technische ruimte annex berging gesitueerd waar de eigen cv-ketel is geplaatst. Deze ruimte kan ook uitstekend dienst doen als serverruimte.

Voor het pand liggen twee eigen parkeerplaatsen. Op het hekwerk is ter plaatse van deze parkeerplaatsen uw bedrijfslogo aan te brengen. De overige parkeerplaatsen zijn toegekend aan de andere bedrijven die in het gebouw zijn gevestigd.

Voorzieningen:
- verwarming middels eigen cv-ketel met radiatoren
- verlichting middels TL-armaturen in systeemplafond
- aansluitingen voor o.a. glasvezel en telefoon aanwezig

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
79 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A 0,93

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bukkumweg 24 H

Huurprijs op aanvraag