Slibbroek 46 5081 NS Hilvarenbeek

€ 975.000 k.k.

Omschrijving

Zeer aantrekkelijk, goed onderhouden en rustig gelegen multifunctionele bedrijfsruimte met bedrijfswoning (beide eigen huisnummers). Het gebouw wordt leeg opgeleverd.

2. GEDETAILLEERDE GEGEVENS Bedrijfsruimte Slibbroek 46a
2.1 Indelingsbeschrijving
Het betreft een aantal ruimtes in een voornamelijk in steen uitgevoerd gebouw, uitgevoerd in een bouwlaag met een plat dak en buitenruimtes, gerealiseerd in traditionele bouwaard nader te omschrijven als volgt:

2.1.1 Omschrijving, aantal m²
Begane grond Deels overdekte entree, hal moet toegang tot twee kantoorruimtes (18 m² en 42 m²). De kantoorruimte aan de linkerzijde heeft openslaande deuren naar de achter gelegen tuin en doorloop naar een derde kantoorruimte (18 m²). De kantoorruimte aan de rechterzijde heeft een fraaie glazen bouwstenen wand. Aan de achterzijde van de hal doorloop portaal met toegang tot de keukenruimte met pantry, doorloop met toegang tot de technische ruimte, twee toilet units en het vierde kantoor (24 m²) met loop daar naar de binnentuin.

2.2. Bouwkundige gegevens

Het object is opgebouwd uit fundering op staal, steens- en halfsteens en spouwmuren, deels niet dragende scheidingswanden, betonnen en stalen dakconstructies, geïsoleerd, met bitumen gedekt (dak in goede staat). Verwarming en warm water middels drie cv ketel. Schilderwerk binnen in goede staat, buiten zijde vrijwel onderhoudsvrij kozijnen voorzien van dubbele beglazing. Wanden zijn afgewerkt met stukadoorswerk en plafonds zij afgewerkt met systeemplaten met licht armaturen en top koeling. Vloeren bekleed met vloerbedekking en tegels.

2.2.2 Bouwjaar
De opstallen zijn gebouwd in 1993. Er zijn goede kwaliteit materialen gebruikt.

3. GEDETAILLEERDE GEGEVENS Bedrijfswoning Slibbroek 46
Prachtig aan de rand van Hilvarenbeek gelegen de prijs winnende villa, ontworpen en eerder bewoond door architect Stef Luijten, Slibbroek 46. Met de mogelijkheid om achtergelegen kantoorruimte (133 m², € 325.000,-) aan te kopen, zie Funda in business
Onderhoudsvrije buitenzijde, ruime werkkamer op de begane grond, 60 m² woonkamer, geweldige tuin, ruime oprit, ruime geïsoleerde garage. O.a. sfeervolle tuingerichte zitkamer met grote vide. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen met haard. Keuken in hoek opstelling met daarnaast de bijkeuken. Fraai rondom aangelegde tuin met borders, drie terrassen en vijver. Drie ruime slaapkamers, 2e extra werkruimte, luxe badkamer en separate toiletruimte. Middels een vlizotrap naar 2e verdieping alwaar ruime bergzolder.

Daarbij is het mogelijk om de achtergelegen kantoorruimte er bij te kopen, vraag de makelaar voor meer informatie.

Begane grond:
Ruime overdekte hal/entree met garderobe, meterkastopstelling (9 groepen en 2 aardlekschakelaars), moderne toiletruimte met fontein. Vloer deels betegeld en voorzien van fraai eiken planken (gelijmd) en vloerverwarming (met vernieuwde pomp), met uitzondering van het kantoor, daar verwarming in de muren (knuffelmuur). Dubbele deuren geven toegang tot de woonkamer, eetkamer en zitkamer, deze ruimtes vormen een geheel (60 m²), maar bieden toch ruimte voor afzondering. Ruime erker aan de zijkant geeft net dat extra ruimtegevoel en lichtinval wat mede deze ruimte zo aantrekkelijk maakt. De gebogen gemetselde muur van deze erker, zoals op meerdere plaatsen in de woning, is voorzien van fraaie inbouwverlichting. Prachtige lichtinval door de hoge raampartijen aan de zitkamer met een ruime vide daarachter en schuifdeuren naar de tuin. Trapopgang in het achterdeel van de vide met daaronder een zeer grote en deels verdiepte trapkast. De complete keuken is tuingericht en voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-oven. Vanuit de woonkamer, de bijkeuken en de werkruimte is de tuin bereikbaar. Achter de keuken een handige bijkeuken, doorgang naar het kantoor. Kantoor (22 m²) heeft parket vloer, een fontein met warm- en koud water, in de muren zijn verwarmingselementen (knuffelmuren). Ook hier weer schuifdeuren naar de tuin. Vanuit de bijkeuken tevens bereikbaar de garage (3.40 X 7.30 meter, 25 m²) De garage heeft elektra aansluiting, is opgebouwd met geïsoleerde spouwmuren, een afvoerputje en wateraansluiting. CV-opstelling, (Atag Blauwe Engel vervangen in 2018). Tevens is er wasmachine-/droger aansluiting en is de vloer keurig betegeld. Een elektrisch bedienbare super geïsoleerde industriële garagedeur (Crawford 542 en 4 handzenders).
Alle kozijnen van de woning zijn van geanodiseerd donkergrijs aluminium en voorzien van extra isolerende dubbel beglazing. Onderhoudsvrij en strak van aanzien. Daarnaast is het dak van de aanbouw volledig vernieuwd in 2021.

1e Verdieping:
Via hardhouten trap komt u op de eerste verdieping, met een ruime overloop met 2e werkplek, gang met daaraan gelegen drie slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de voorzijde de grootste is. Deze kamer heeft een grote luxe inbouwkast en telefoon aansluiting. Deur naar balkon (boven erker). Alle drie de kamers zijn voorzien van tv aansluiting. De fraaie, tijdloos ingerichte sfeervolle badkamer heeft een groot ligbad, douche en design wastafelmeubel. De badkamer is geheel betegeld. Het toilet is separaat ontsloten.
Door de architect is rondom de gehele woning onder de daklijst een doorlopende raampartij aangebracht die aan elke ruimte extra licht toevoegt, zonder dat er inkijk mogelijk is. Daarnaast zorgen de andere raampartijen voor optimale daglichttoetreding.

2e Verdieping:
Vlizotrap vanuit slaapkamer naar de tweede verdieping, daar treft u een zeer ruime bergzolder aan, onder extra geïsoleerde dakplaten, keurig afgewerkt met gipsplaten.

Tuin:
Ruime tuin rondom het huis. De tuin heeft een lange strakke vijver, borders, 3 terrassen en gazon. Tuin is ook voorzien van een houten berging. Aan de voorzijde en de zijkant is een strook grond in bruikleen van de gemeente (overeenkomst aanwezig).

Voordelen van deze woning:
De villa is ontworpen door architect Stef Luijten, hij heeft er zelf gewoond. Het ontwerp is gebaseerd op de uitgangspunten als onderhoudsvrij, veel licht in de woning, fraaie vormgeving en aantrekkelijke uitstraling. De keuze van materialen, de overgangen, de strakke afwerking, de indeling en de gebruiksmogelijkheden die deze woning biedt zijn representatief voor de projecten die Stef Luijten heeft uitgevoerd en bewijzen dat hij niet voor niets een alom gerespecteerde architect is.

Het huis is volledig geïsoleerd, onderhoudsvrij en voorzien van aluminium kozijnen.
Kantoor en/of anders werken aan huis behoort tot de mogelijkheden.

Ruime bergzolder, te bereiken met een vlizotrap. De tuin loopt rondom het huis en heeft 3 terrassen, een vijver, een houten berging aan de linker zijde en een ingegraven trampoline.

De gehele woning is voorzien van inbouwspots met dimmer. De beneden verdieping heeft vloerverwarming, het kantoorpand heeft verwarmingselementen in de muren en openslaande deuren naar het terras.
Veel lichtinval in de zitkamer en de eetkamer door hoge ramen bij de vide in de zitkamer.
Het is er erg rustig wonen en achter de woning ligt een natuurpark welke wandelend goed bereikbaar is. Ideaal voor een huisdier of natuurliefhebbers.

De garage is ruim 3.40 X 7.30 meter en gebouwd met spouwmuren v.v. isolatie. De vloer is betegeld. Water en riolering zijn aanwezig. Voor de garage nog 2 parkeerplaatsen. De garage heeft een elektrische garagedeur die ook volledig geïsoleerd is. Ook 2 witgoedaansluitingen zijn aanwezig.
Badkamer, toilet en keuken zijn voorzien van een mechanisch ventilatie systeem. Systeem is op de zolder geïnstalleerd, bedieningspaneel met 3 standen op badkamer.

4. Functionaliteiten
Het is mogelijk om het woonhuis en de bedrijfsruimte separaat aan te kopen, ze staan ook separaat aangemeld.

5.1 Bestemmingsomschrijving
5.1.1 De voor "Bedrijventerrein" aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven als vermeld in de staat van bedrijfsactiviteiten met inachtneming van de volgende daarin opgenomen categorie-indeling:
a ter plaatse van de aanduiding “bedrijf van categorie 2”: bedrijven in milieucategorie 2;

Hierbij is mogelijk om het alleen als kantoorruimte te gebruiken.

met dien verstande dat:
d uitsluitend voor bedrijven die op het moment dat het bestemmingsplan in werking treedt reeds tot een lagere milieucategorie behoren dan blijkens de categorie-aanduiding is toegestaan, die lagere milieucategorie eveneens als toelaatbaar geldt;
e uitsluitend voor bedrijven die op het moment dat het bestemmingsplan in werking treedt reeds tot een hogere milieucategorie behoren dan blijkens de categorie-aanduiding is toegestaan, het reeds aanwezige bedrijfstype eveneens als toelaatbaar geldt;

Maatvoering
maximum bebouwingspercentage terrein: 40%
maximum bouwhoogte: 7 m
maximum goothoogte: 4 m

alsmede voor:
j bedrijfswoningen;
k productiegebonden detailhandel;
l erven en terreinen;
m nutsvoorzieningen;
n paden, parkeervoorzieningen, groen en water;
o waterhuishoudkundige voorzieningen;
p overige bijbehorende voorzieningen;

met bijbehorend(e):
q hoofdgebouwen;
r aan- en uitbouwen;
s bijgebouwen;
t overkappingen;
u overige bouwwerken, geen gebouwen zijnde.

5.1.5 Ten aanzien van de in artikel 5.1.1 genoemde functies gelden de volgende beperkingen:
a detailhandel en zelfstandige kantoren zijn niet toegestaan, met uitzondering van productiegebonden detailhandel;
b geluidszoneringsplichtige inrichtingen zijn niet toegestaan;
c bedrijfswoningen zijn uitsluitend toegestaan ter plaatse van de aanduiding "bedrijfswoning", met dien verstande dat per aanduiding maximaal één bedrijfswoning is toegestaan.

Voor meer informatie kunt u de brochure bij ons opvragen of opvragen hier op Funda

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 975.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 1.025.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993

Oppervlakten

Oppervlakte
334 m²
Perceel
854 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Slibbroek 46

€ 975.000 k.k.