Verlengde Zuiderloswal 19 1216 BW Hilversum

€ 895 /mnd

Omschrijving

Op het bedrijventerrein Havenkwartier te Hilversum te huur aangeboden representatieve kantoorunit ter grootte van ca. 120 m² (op de 1e verdieping) met uitbreidingsmogelijkheid (van ca. 50 m²). Goede zichtlokatie recht tegenover de Gamma.

Het object kent een goede bereikbaarheid, heeft een directe aansluiting op de N-201 richting Rijksweg A2 (Utrecht-Amsterdam) en Rijksweg A27 (Utrecht-Almere).

OPPERVLAKTE
De oppervlakte bedraagt ca. 120 m², waarvan ca. 20 m² entree/hal (begane grond, (inclusief toilet) en ca. 100 m² (1e verdieping).

OPLEVERINGSNIVEAU
De oplevering is zeer compleet, o.a. voorzien van:
- eigen entree;
- airconditioning op de verdieping*;
- gas C.V. ketel en radiatoren*;
- pantry met koelkast (en mogelijkheid voor vaatwasser)*;
- diverse elektrapunten t.b.v. verlichting aan plafond;
- huidige opbouwverlichting*;
- 2 (vergader)kamers;
- zonwering*;
- internet via coax (500 mb/s)*;
- vloerafwerking in stucwerk;
- data-bekabeling aanwezig*.

De middels (*) aangeduide zaken en voorzieningen worden ‘om niet’ en in de huidige technisch fysieke staat beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud en herstel van deze zaken komen voor rekening van huurder.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 895,-- per maand, exclusief BTW. Bij belangstelling tot uitbreiding van de kantoor/opslagruimte, worden extra huurkosten in rekening gebracht.

PARKEREN
Tot het object behoren 2 parkeerplaatsen, met mogelijkheid op een 3e plaats.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder(blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de levering van energie en water, alsmede de communicatieve diensten. De eigenaar vergoed voor het (kleinschalig) gebruik van elektra en water € 15,-- per maand (excl. BTW).

HUURPERIODE
De huurperiode behelst 5 jaar met 5 optiejaren, waarbij in overleg afwijkende huurtermijnen bespreekbaar zijn.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ februari 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurderaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.
De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 895 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Verlengde Zuiderloswal 19

€ 895 /mnd