Wandelpad 30 1211 GN Hilversum

€ 90 /m²/jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Gelegen langs het spoor in rustige woonomgeving en op steenworp afstand van NS-station Hilversum CS wordt momenteel kantoorruimte te huur aangeboden.

BESCHIKBAARHEID
Het gebouw kent een vloeroppervlakte ter grootte van circa 685 m², waarvan circa 340 m² gelegen op de eerste verdieping beschikbaar is voor de verhuur.

Tevens bestaat de mogelijkheid om circa 580 m² bedrijfs-/kantoorruimte erbij te huren in het naastgelegen gebouw (Jan van Beierenstraat 123A te Hilversum).

Voor de indeling van deze kantoorruimte verwijzen wij u naar de plattegronden, welke zijn opgenomen in deze brochure. Meetcertificaat conform NEN 2580 is voorhanden.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat inclusief de navolgende voorzieningen:
- systeemplafond (deels);
- huidige vloerafwerking;
- inbouwspots;
- toilet;
- pantry;
- hekwerk om het buitenterrein;
- verwarming.

AANVANGSHUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 90,- per m² per jaar exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf de desbetreffende contacten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra op eigen naam te zetten.

PARKEREN
Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Het gebruik van de hierboven genoemde parkeervoorziening is bij de huurprijs inbegrepen.

BESTEMMINGSPLAN
Het gebouw overeenkomstig het vigerende bestemmingsplan te benutten als bedrijfsruimte tot categorie 1 en 2 alsmede bestemd voor een onderneming in de creatieve industrie.

AANVAARDING
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

HUURTERMIJN
De huurtermijn is in overleg tussen beide partijen te bepalen.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de kosten voor parkeren, de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Echter, afwijkingen of interpretatieverschillen vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Energielabel
Het object heeft energielabel

Verhuurder is bekend met de regeling in het Bouwbesluit 2012 (als gewijzigd in oktober 2018) op grond waarvan kantoorgebouwen of gebouwen waarvan een kantoorgebouw deel uitmaakt meer dan 100 m² kantoor- en nevenfuncties heeft, uiterlijk op 1 januari 2023 minimaal moeten beschikken over een energie-index van 1,3 of beter.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 90 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Oppervlakte
340 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wandelpad 30

€ 90 /m²/jaar