Utrechtseweg 5 A 1213 TK Hilversum

€ 795 /mnd

Omschrijving

Te huur aangeboden, een verzorgde kantoorruimte met riante parkeergelegenheid op een goede locatie aan doorgaande weg in Hilversum-Zuid.
Deze kantoorruimte, ter grootte van ca. 70 m2 m² , is bijzonder geschikt voor ondernemers die bereikbaarheid wensen, vrij parkeren en een perfecte toegang willen tot de rijkswegen alsmede het centrum van Hilversum.

INDELING
entree/ontvangstruimte, ruime kantoorruimte met veel daglichttoetreding en separate kamer voor archief en/of serverruimte, heren/dames toiletvoorzieningen en grote ruimte met keukenblok.

BEREIKBAARHEID
Goede bereikbaarheid per auto aan de doorgaande weg van Hilversum, gelegen op 5 autominuten van de Rijksweg A27. Het NS Station Sportpark ligt op 10 minuten loopafstand. Tevens zijn diverse busverbindingen op loopafstand van het object, o.a. richting Hilversum NS Centraal.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van:
- gas c.v. ketel met radiatoren;
- dubbele beglazing;
- huidige vloerafwerking;
- systeemplafond met verlichting;
- keuken.

PARKEREN
Ruime parkeergelegenheid voor 3 auto’s op eigen terrein.

BESTEMMING
Conform het bestemmingsplan ‘Utrechtseweg’ heeft het perceel de bestemming ‘Kantoorruimte’. Uitgebreide informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij ons kantoor en/of de gemeente Hilversum.

HUURPRIJS
De huurprijs voor de kantoorvilla bedraagt € 795,00 per maand, excl. BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Huurder is een bedrag aan servicekosten verschuldigd ter hoogte van € 30,00 per/m2 per jaar voor het verbruik van gas, elektra en water.

HUURTERMIJN
Bij voorkeur minimaal 2 jaar. Een kortere huurperiode is bespreekbaar.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 6 (zes) maanden.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 795 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Flexplek (kantoor)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
70 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Utrechtseweg 5 A

€ 795 /mnd