Amstenraderweg 6 b 6431 EL Hoensbroek

€ 219.000 k.k.

Omschrijving

REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE | 195 m² VVO

OBJECT
Aan de rand van het centrum mogen wij u dit fraaie kantoorobject te koop aanbieden. Het geheel is keurig onderhouden, modern van opzet en voorzien van veel moderne faciliteiten. Zo is er beschikking over een beluchtingssysteem, radiatoren verwarming, grotendeels betegelde (natuursteen-look) vloeren, diverse keurige toiletvoorzieningen, pantry, strak afgewerkte wanden en plafonds, diverse kantoren, spreekkamers, opslag, secretariaat en ontvangstruimten. Voorts oogt het gebouw aan de voorzijde modern, uniform en is de totale uitstraling uitstekend. Onder meer voor zowel kantoorgebruik als praktijkdoeleinden is het object uitermate geschikt.

LIGGING
Dankzij de ligging enerzijds aan de rand van het winkelkerngebied en anderzijds grenzend aan een woongebied zijn de opties talloos te noemen. Gezien voornoemde uiteenzetting zijn mogelijkheden voor uw onderneming talloos en (lokale) verzorgingsgebieden gevarieerd. Het winkelkerngebied kenmerkt zich door een gezonde mix van landelijk opererende ketens en gerenommeerde lokale middenstand.
De bereikbaarheid via verbindingswegen (richting onder anderen Heerlen, Maastricht, Eindhoven) zijn gunstig alsmede nabij gelegen busverbindingen.

Hoensbroek is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied.
Onder meer publiektrekkers zoals Snowworld, Museumplein Limburg, Wereldtuinen Mondoverde, het WMC en Pinkpop zorgen op jaarbasis voor een miljoenenpubliek. Voorts is onlangs de award ‘Tourism for Tomorrow’ toegekend aan Regio Parkstad door het ‘World Travel & Tourism Council’. In Parkstad werken ruim 106.000 mensen bij circa 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall retail centrum.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Kantoorruimte circa 195 m²
(De inpandige brandgang van +/- 10 m² is niet in voornoemde metrages opgenomen)

PARKEREN
In de omgeving zijn volop parkeergelegenheden beschikbaar. Tegenover het object is een parkeerterrein gelegen waar met behulp van een blauwe schijf geparkeerd kan worden. Daarnaast kan men in diverse aanloopstraten vrij parkeren. In de directe omgeving zijn circa 4 grote parkeerterreinen te vinden.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Hoensbroek Centrum', vastgesteld op 17 september 2009. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'centrumvoorzieningen'. Huurder dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. Onder andere toegestaan zijn: detailhandel, dienstverlening, kantoren en horeca.

VRAAGPRIJS
Vraagprijs € 219.000,- k.k.

ZEKERHEIDSTELLING
10% van de koopsom te voldoen uiterlijk 10 dagen na het verlopen van eventueel overeengekomen ontbindende voorwaarden.

KOOPOVEREENKOMST
Koopovereenkomst op basis van het standaard NVM model.

OPLEVERING
In huidige leeg, ontruimde en onverhuurde staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 219.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 249.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
195 m²
Perceel
270 m² (in units vanaf 195 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Amstenraderweg 6 b

€ 219.000 k.k.