Hoeksteen 40 2132 MS Hoofddorp

€ 120 /m²/jaar

Omschrijving

Markant vrijstaand kantoorgebouw, thans in gebruik bij het gerenommeerde bedrijf Fokker Services, ter grootte van ca. 3.900 m² verdeeld over drie verdiepingen, onderdeel van het complex Albury Park, centraal gelegen aan de rijksweg A4 en op korte afstand van de Luchthaven Schiphol. Diverse nationale en internationale bedrijven zijn gehuisvest in de directe omgeving van het complex. Complex Albury Park bestaat uit drie gebouwen met een gezamenlijk binnenterrein met groenvoorzieningen en een waterpartij. Eén van de gebouwen is recent getransformeerd naar een Moxy Amsterdam Schiphol Airport Hotel, wat in augustus 2020 haar deuren heeft geopend. Het gebouw heeft een riante centrale entreehal met vide met een brede open trap naar de verdieping c.q. een loopbrug boven de centrale entreehal. Aan de achterzijde van de hal is zicht op een prachtige vijverpartij met terras.

Daarnaast zijn op dit Business Park nog diverse andere hotels gevestigd, die diverse faciliteiten bieden zoals vergaderaccommodaties en restaurants, fitnessruimten, spa en zwembad. Op het Airport Business Park De Hoek hebben is een Parkmanagement organisatie actief, die zorg draagt voor onder meer de beveiliging van het terrein en het onderhoud van wegen en groenvoorzieningen.

Ligging/bereikbaarheid
Business Park De Hoek is gelegen langs de N196 (Kruisweg) te Hoofddorp. De bereikbaarheid van het terrein is zonder meer uitstekend te noemen door de ligging aan de voet van de afrit van de A4 (Amsterdam-Den Haag-Rotterdam) en A5 (Haarlem).
De vrije busbaan Zuidtangent heeft een halte (De Hoek Boven) aan de rand van het terrein. Deze supersnelle busverbinding tussen Haarlem via Schiphol naar Amsterdam-Zuidoost (lijn 300) en tussen Nieuw-Vennep via Schiphol naar Amsterdam Zuid WTC (lijn 341) of Amsterdam Centrum (lijn 397) garandeert een perfecte bereikbaarheid per openbaar vervoer. Nadere informatie kunt u vinden op connexxion.nl.

Vloeroppervlak
De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 3.896 m² v.v.o., verdeeld als volgt:
Begane grond : ca. 1.365 m²;
1e verdieping : ca. 1.168 m²;
2e verdieping : ca. 1.363 m².
(3e verdieping: dakopbouw, technische ruimten.)

Parkeren
Bij het gebouw behoren 94 parkeerplaatsen die zijn gelegen op eigen terrein, waarvan 9 plaatsen flexibel worden verhuurd.

Opleveringsniveau
De inrichting op de verdiepingen is van een kwaliteit die van een dergelijk gebouw mag worden verwacht: kantoorruimten (zowel open- als met kamerindeling), grote en kleine vergaderruimten, koffie-corners, etc. Het gebouw beschikt tevens over een uitgebreide beveiligingsinstallatie, serverruimten etc. Over het gebruik van de beveiligingssystemen kunnen tussen huurder en Fokker Services nadere afspraken worden gemaakt.

Kort samengevat, het gebouw c.q. kantoorruimte is onder meer voorzien van:
* systeemplafonds met inbouw-verlichtingsarmaturen;
* centrale verwarming d.m.v. radiatoren;
* mechanische ventilatie met topkoeling;
* vloerbedekking;
* buitenzonwering;
* kabelgoten;
* ruime sanitaire voorzieningen;
* twee liften.

Het gebouw beschikt over energielabel G. Uiteraard zal de verhuurder van het gebouw ervoor zorgdragen dat voor 1 januari 2023 een C-label van toepassing zal zijn, zoals op die datum wettelijk zal zijn voorgeschreven.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 120,-- per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten.
De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 850,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste
het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur.

Servicekosten
Een eventueel voorschot servicekosten zal nader worden besproken en is afhankelijk van welke leveringen en diensten de huurder door verhuurder wil laten verzorgen c.q. welke huurder in eigen beheer wenst (te laten uitvoeren.)

Bijzonderheden
Het betreft een onder(ver)huursituatie, waarvoor vooraf toestemming van verhuurder zal moeten worden verkregen.

Aanvaarding
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Alle door BT Makelaars verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrijblijvend verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 120 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
3.896 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
G

BT Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-3166166

Cushman & Wakefield Amsterdam (HQ)

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel (+31) 20 800 20 00

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.