Jadelaan 14-20 2132 XW Hoofddorp

€ 130 /m²/jaar

Omschrijving

Representatief modern complex met een totaal vloeroppervlak van ca. 4.215 m². Het pand is volledig gerenoveerd, alle installaties zijn vervangen en de algemene ruimten zijn voorzien van ledverlichting en een PVC vloer. Er zijn diverse mogelijkheden om de kantoorruimtes met elkaar te combineren. Op de begane grond en tussenverdieping kan een kantoorvleugel worden gecreëerd met een gezamenlijke entree, eventueel in combinatie met de diverse units op de 1e en 2e verdieping. De kantoorruimtes zijn voorzien van onder meer systeemplafonds, vloerbedekking en scheidingswanden. Op de begane grond is een prachtige vijver aangelegd. Daarnaast beschikt het complex over een eigen parkeergarage met ca. 500 plaatsen.

Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein Graan voor Visch aan de Ringweg van Hoofddorp. De bushalte aan de Hoofdweg ligt op ca. 5 minuten loopafstand en het winkelcentrum ligt op ca. 7 autominuten afstand. Het bedrijventerrein kent gebruikers uit veel gebruiksgroepen zoals onder meer logistiek, autobedrijven en groothandel, maar bijvoorbeeld ook kantoren, scholen en een aantal woonfuncties.

Ligging/bereikbaarheid
Het bedrijventerrein Graan voor Visch is uitstekend bereikbaar vanaf de Rijkswegen A4/A44/A5 (Amsterdam - Den Haag - Rotterdam). Het winkelcentrum van Hoofddorp ligt op korte afstand. Het gebied is, gezien de ligging in de nabijheid van het NS-station Hoofddorp, eveneens goed bereikbaar met de trein en nagenoeg alle buslijnen die via het station rijden. Aan de rand van het terrein liggen twee haltes van de vrije busbaan R-Net, de supersnelle busverbinding tussen Haarlem via Schiphol naar Amsterdam-Zuidoost (lijn 300) en tussen Nieuw-Vennep via Schiphol naar Amsterdam Zuid WTC (lijn 397). De aangeboden unit ligt op ca. 5 minuten loopafstand van een bushalte. Nadere informatie over de R-Net treft u aan op de site van connexxion.nl.

Vloeroppervlak
Het totale vloeroppervlak bedraagt ca. 4.215 m², waarvan voor verhuur beschikbaar is:
Begane grond : ca. 453 m²
Tussenverdieping: ca. 255 m²
1e verdieping : ca. 1.325 m²
2e verdieping : ca. 1.441 m²

Deelverhuur
Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 150 m².

Parkeren
In de bij het gebouw behorende parkeergarage zijn zoveel parkeerplaatsen beschikbaar dat aan (nagenoeg) alle parkeereisen van de gebruiker kan worden voldaan. Rondom het gebouw is tevens openbare parkeergelegenheid beschikbaar.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte is onder meer voorzien van:
* representatieve entree;
* lift;
* pantry’s;
* ruime sanitaire voorzieningen;
* flexibele zuilen hoeve van data- en elektrabekabeling;
* systeemplafonds met ledverlichting;
* vloerbedekking;
* scheidingswanden;
* te openen ramen;
* mechanische ventilatie met topkoeling.

Het gebouw beschikt over energielabel B.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 130,-- per m² per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW.
De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraag € 850,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur.

Servicekosten
De servicekosten voor de kantoorruimte bedragen € 35,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW. Dit betreft een vast niet verrekenbaar bedrag, inclusief het verbruik van gas- water en elektra in de gehuurde ruimte.

Aanvaarding
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Alle door BT Makelaars verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrijblijvend verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 130 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
4.215 m² (in units vanaf 150 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
B

BT Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-3166166

Omgeving

Hoofddorp Graan voor Visch Zuid, Hoofddorp

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jadelaan 14-20

€ 130 /m²/jaar