Willem Brocadesdreef 178 2132 PV Hoofddorp

€ 725 /mnd

Omschrijving

Moderne kantoorverdieping, studio of praktijkruimte beschikbaar aan de Willem Brocadesdreef op bedrijventerrein de President in Hoofddorp. De kantoorverdieping is te bereiken middels een gemeenschappelijke entree met een afsluitbare deur op de tussenverdieping en bevindt zich op de eerste verdieping van de bedrijfsunit. De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een groter bedrijfsverzamelgebouw dat is gebouwd in 2008.

Het bedrijventerrein de President ligt strategisch ten opzichte van het landelijk wegennet. De Rijksweg A4 is binnen enkele minuten te bereiken via de Van Heuven Goedhartlaan en de Kruisweg (N201). De zuidelijke toegang is te bereiken via de Hoofdweg-Oostzijde en de Leimuiderweg (N207). Door de aanwezigheid van het NS-station Hoofddorp en de vrije busbaan van de Zuidtangent is het gebied ook met het openbaar vervoer goed ontsloten.

Oppervlakte

Bruto vloeroppervlakte: circa. 70 m2 BVO.

Parkeren

Voor de gebruiker van de kantoorverdieping zijn twee privé parkeerplaatsen beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met milieucategorie 3. Detailhandel is niet toegestaan (behoudens vrijstelling).

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Opleveringsniveau

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en dauerluftung
- Systeemplafond
- Inbouwverlichting
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Pantry
- Laminaatvloer
- Stucwerkwanden
- Serverruimte
- Toiletruimte
- Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: € 725,- per maand.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 1 jaar.

Servicekosten: Niet van toepassing.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Niet van toepassing.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring: Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een mooie unit met volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure voor de Willem Brocadesdreef in Hoofddorp aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 725 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
70 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Willem Brocadesdreef 178

€ 725 /mnd