Elbe 12 7908 HB Hoogeveen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Per direct te huur aangeboden: de zijvleugel op de begane grond van een modern kantoorgebouw, met gebruiksmogelijkheden als kantoor-/praktijk-/bedrijfsruimte. Het geheel van ca. 300 m² VVO is naar inzicht van huurder in overleg met verhuurder eventueel aan te passen.

Omgeving
Op het kantorenpark van de aangeboden kantoor-/bedrijfsruimte bevinden zich vele (dienstverlenende) bedrijven. Denk hierbij aan Beter Thuis Wonen Thuiszorg, SW-retail winkelautomatisering, een kinderdagverblijf en een aantal bedrijven in de financiële dienstverlening. Het kantorenpark ligt op korte afstand van de aansluitingen op de autosnelweg A28 en aansluitend aan de woonwijken Schutlanden en nabij Erflanden. Dit maakt de locatie óók geschikt om een bedrijf gericht op particuliere dienstverlening te vestigen.

Locatie
Gelegen op kantorenpark Schutlanden langs de snelweg Zwolle-Groningen (A28). De op- en afritten van deze snelweg liggen op korte afstand, evenals een bushalte die verbinding geeft naar het NS-station.

Oppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt ca. 300 m² kantoor-/praktijk-/bedrijfsruimte, nader in te delen. In overleg kan er ca. 450 m² buitenterrein bij gehuurd worden.

Indeling/gebruik
In overleg met verhuurder is divers gebruik bespreekbaar waarbij eventuele aanpassingen doorgevoerd kunnen worden door huurder of verhuurder. Thans is bijvoorbeeld relatief beperkt daglicht aanwezig, in overleg kunnen er eventueel extra kozijnen geplaatst worden. De te hanteren huurprijs zal mede afhankelijk zijn van de eventueel door verhuurder door te voeren aanpassingen.

Voorzieningen:
- elektrische installatie;
- verwarmingsinstallatie;
- betonvloeren;
- TL-verlichting;
- houten scheidingswanden;
- loopdeur;
- overheaddeur.

Terrein/parkeren
Parkeerterrein kan in overleg op eigen terrein gerealiseerd worden.

Bestemming
KAV; kantoren en aanverwante vestigingen met bijbehorende erven, bestemmingsplan Schutlanden. De aangewezen gronden zijn bestemd voor kantoren, kantoren met bijbehorende showrooms, groothandelskantoren, laboratoria, research-instituten en dergelijke.

Huurvoorwaarden:
- huurprijs: in overleg, excl. BTW;
- servicekosten: ja, in overleg;
- aanvaarding: per direct mogelijk;
- huurbetaling: per maand vooruit te voldoen;
- huurtermijn: in overleg;
- opzegtermijn: in overleg;
- huurovereenkomst: conform model ROZ;
- indexering: jaarlijks op basis van de CPI-index van het CBS;
- zekerheidstelling: borg ter grootte van 3 maanden huur, vermeerderd met de verschuldigde
omzetbelasting.

Extra voorbehoud
Definitieve goedkeuring verhuurder.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW-belaste huur/verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aansprakelijkheid
Vorenstaande behelst vrijblijvende informatie. Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
300 m²
Perceel
750 m² (in units vanaf 300 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Elbe 12

Huurprijs op aanvraag