Dorpstraat 11 6085 BE Horn

€ 860 /mnd

Omschrijving

In de kern van Horn op zeer korte afstand van Roermond bieden wij deze representatieve kantoor-of praktijkruimte te huur aan van in totaal circa 120 m² inclusief secundaire ruimten.

Het object is gelegen in het centrum van Horn met een lokaal voorzieningenniveau met diverse branches zoals een supermarkt, bloemist en horecagelegenheden. Er is nog ruimte voor velerlei invullingen in detailhandelssfeer, dienstverleners en/of zorg. Horn biedt ruimte voor ondernemers!

De locatie is goed bereikbaar, zowel per auto alsook met het openbaar vervoer. Er zijn bushaltes op loop-afstand bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is het station van Roermond.

Middels de centrale entree kom je het pand binnen. Vanuit de hal met meterkast is er toegang tot alle ruimtes. Alle ruimten zijn afgewerkt met een moderne laminaatvloer, een systeemplafond voorzien van LED verlichting én airco's. In de gang tref je verder nog twee toiletruimten voorzien van geheel betegelde wanden, hangcloset en fonteintje. Ook is er een praktische pantry gelegen met keukenopstelling en een separate ruimte met wastafel.

Aan de achterzijde van het pand is nog een kantoorruimte aanwezig met achteringang. Tot slot is er nog een royaal archief met verrijdbare archiefkasten.

Bestemming:
De bestemming van het geheel is centrumdoeleinden, waardoor er diverse invullingen mogelijk zijn.

Parkeren:
Parkeren kan in de directe omgeving en in de gratis parkeerhavens aan de voorzijde van het pand of aan de achterzijde op eigen terrein (in overleg één maximaal twee parkeerplaatsen te gebruiken).

Gas- water- en elektraverbruik:
Gas, water- en electravoorzieningen zijn aanwezig. Verwarming van het pand geschiedt middels radiatoren. Het verbruik van gas en elektra komt rechtstreeks voor rekening van huurder. De watermeter is gedeeld met de bovenwoning. Huurder en verhuurder zullen afspraken maken voor wat betreft verrekening van deze kosten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 860 per maand
Servicekosten
€ 90 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,09

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpstraat 11

€ 860 /mnd