Veemarkt 7 a 5961 ER Horst

€ 945 /mnd

Omschrijving

Aan de rand van het kernwinkelgebied van Horst gelegen instapklare kantoor-/praktijk-/winkelruimte bestaande uit 2 ruimtes, gelegen in een monument en bereikbaar door middel van een gemeenschappelijke entree. De commerciële ruimte is gelegen aan de rand van het kernwinkelgebied van Horst en op een goed zichtbare locatie voor verkeer.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke entree ligt aan de linkerzijde een kantoorruimte annex kantine met pantry en toilet. Aan de rechterzijde van de entree bevindt zich een grote (kantoor)ruimte, deze ruimte is aan de voorzijde voorzien van een erker en thans onderverdeeld in 2 gedeelten welke in open verbinding met elkaar staan door middel van 2 doorgangen/bogen.
De kantoorruimten, welke tevens gebruikt kunnen worden als praktijk-/ of winkelruimte, is gebruiksklaar. De vloeren zijn voorzien van een keurige vloerafwerking en daarnaast zijn er nog enkele authentieke details, zoals plafondornamenten en schouw aanwezig.

De eigenaar heeft een voorkeur voor maatschappelijke invulling en/of kantoorfunctie. Andere invullingen zijn bespreekbaar.

Omgeving:
De gemeente Horst telt ruim 40.000 inwoners en is qua oppervlakte de grootste van de gemeente Limburg met meer dan 2 miljoen toeristische overnachtingen per jaar. De kern Horst fungeert als verzorgend winkelcentrum voor de omliggende kernen en heeft een goed geoutilleerd centrum met een combinatie van boodschappen en winkelen. Parkeren is gratis in Horst.
De centrale ligging ten opzichte van de steden Eindhoven, Venlo en Nijmegen en de snelle aansluitingen op de A73, A67 en A2 maken de gemeente Horst goed bereikbaar.

Het centrum van Horst kenmerkt zich door een compact centrum met zeer beperkte leegstand en een juiste mix van lokale ondernemers en landelijke formules alsook een juiste mix van levensbehoeften en mode/Leisure. In het centrum van Horst bevinden zich o.a. een Hema, Kruidvat, Albert Heijn, Jan Linders en Plus Markt. Het centrum van Horst heeft een verzorgende functie voor een groot aantal omliggende dorpen en het parkeren is er gratis.

Overige voorwaarden:
- De commerciële ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat inclusief afwerking en installaties;
- Huurtermijn: in overleg.
- Bankgarantie/waarborgsom: 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
- Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI);
- Aanvaarding: op korte termijn mogelijk.
- Gebruik als winkel / daghoreca bespreekbaar.
- Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 945 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 januari 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
85 m²
Perceel
565 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Veemarkt 7 a

€ 945 /mnd