Handelstraat 8 5961 PV Horst

€ 100 /m²/jaar

Omschrijving

Uitstekende huurmogelijkheden in Horst aan de Maas

Op zoek naar een kantoorruimte centraal gelegen ten opzichte van Venlo en Venray? Dan hebben we goed nieuws. Aan de Handelstraat nummer 8 in Horst aan de Maas is in totaal 470 m² kantoorruimte beschikbaar op een aantrekkelijke locatie. We willen deze kantoorruimte opsplitsen in een beperkt aantal bedrijfsruimtes, één van de voorstellen die we hierbij doen is de thans voorgestelde kantoorruimte van circa 167 m² ( inclusief toerekening algemene ruimtes). Een groter of kleiner metrage is hierbij bespreekbaar.

De ruimte bevindt zich op de eerste etage van een kantoorcomplex met aantrekkelijke kamers, een receptie voor eerstelijns klantontvangst en voldoende parkeergelegenheid. Het is ook mogelijk om een deel van de ruimte te huren. U huurt al vanaf € 100,- per m².

Het complex is vanuit alle richtingen gemakkelijk te bereiken en ligt centraal ten opzichte van de invalswegen richting Venlo en Venray. De kantoorruimtes zijn netjes afgewerkt en eigenlijk direct te betrekken. Het gebouw beschikt over een frisse entree, een gemeenschappelijke keuken, een ruime spreekkamer voor overleg en een bemande receptie voor de ontvangst van uw klanten of relaties. Maar eerlijk is eerlijk; een upgrade zou het helemaal naar het niveau van vandaag de dag trekken. Als u een contract tekent voor meerdere jaren wil de huidige eigenaar daar best in mee-investeren. Enkele suggesties voor de upgrade hebben we in de foto's reeds verwerkt.

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden, een bezichtiging of het huren van een deel van de oppervlakte. Ook hierover gaat men namelijk graag met u in gesprek. Eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt; als u het ziet, valt het hier te realiseren. Dus als u wilt ondernemen in een inspirerende omgeving Centraal gelegen in Horst aan de Maas dan is dit uw kans.

Hebben we uw interesse gewekt of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Makelaarscentrum via 079 - 316 16 66

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten

Oppervlakte
470 m² (in units vanaf 102 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m en metroknooppunt op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m en winkel op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Handelstraat 8

€ 100 /m²/jaar