Hortensialaan 1 a 6851 TB Huissen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Kantoorruimte te huur: duurzaam, flexibel en volledig op maat!
Jóúw wensen staan centraal! Zoek je één compacte kantoorruimte of juist een volwaardige plek voor al je medewerkers? Het kan hier allemaal, of het nou om 25 m² of 2.000 m² gaat. En mocht op enig moment je organisatie groeien of slinken, dan vormt het kantoor probleemloos met je mee. Wat de toekomst ook brengt: hier loop je geen enkel risico!

“Ruim 2.000 m² kantoorruimte om succesvol te ondernemen
en samen met andere ondernemers te netwerken!”

Dit unieke duurzame verzamelgebouw – ‘Het Rijck’ genaamd – is voorzien van zonnepanelen & warmteterugwinning en uitgerust met klimaatbeheersing per kantoorruimte. De ligging is centraal in het knooppunt Arnhem-Nijmegen op nog geen drie autominuten van de oprit van de A15. Zeker na de toekomstige doortrekking van die weg zijn zowel Duitsland als de A12, A18, A50 & A73 perfect te bereiken! Met volop parkeerruimte op eigen terrein, een uitstekende busverbinding en een gunstige situering aan de doorgaande Azalealaan op bedrijventerrein ‘Agropark II’ heeft dit gebouw alles wat de moderne ondernemer zich wensen kan.

Het gebouw is zeer recent opgeleverd (2017) en verwelkomt op korte termijn haar eerste gebruikers. Het complex beschikt over een representatieve entree. De drie kantoorlagen (elk ca. 700 m²) zijn zowel per trap als lift te bereiken. Elke laag beschikt over een toiletgroep en twee pantry’s met een koelkast en vaatwasser. De inrichting is even stijlvol als duurzaam met onder meer doorzaksysteemplafonds met led-armaturen, veel glas, een lichte wandafwerking en tapijttegels. Het gebouw is optimaal geïsoleerd en elke verdieping kan gekoeld of verwarmd worden (per vertrek regelbaar). Naast elektra- & netwerkvoorzieningen, beschikt elke elektronisch te ontgrendelen kantoorruimte over screens. Per elektronische sleutel kunnen de toegangsrechten voor de gebruiker op maat worden toegekend.

Huurprijs: vanaf € 250,- p/mnd.
Aanvang, duur & huurwensen in overleg

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
2.100 m² (in units vanaf 25 m²)
Perceel
18.280 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
50 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hortensialaan 1 a

Huurprijs op aanvraag