De Ruyterstraat 1 1271 SR Huizen

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

ALGEMEEN
Het object aan De Ruyterstraat 1 in Huizen betreft een object uit 1939 dat tot voor kort in gebruik is geweest als ING bankkantoor met baliefunctie. De totale vloeroppervlakte van het object bedraagt circa 507,2 m². Het vrijstaande object staat op een ruim perceel eigen grond van circa 660 m². Parkeren is beperkt mogelijk op het eigen terrein. Daarnaast bevinden zich ruime openbare parkeervoorzieningen rondom het object. Het object is gelegen op een uitstekende zichtlocatie op de hoek van de Naarderstraat en De Ruyterstraat, op korte afstand van het kernwinkelgebied van Huizen. De gemeente Huizen heeft circa 41.000 inwoners. Huizen ligt aan het Gooimeer, op korte afstand van onder andere Amsterdam, Almere en Hilversum.

LOCATIE
Het object ligt nabij de oude dorpskern van Huizen. Deze dorpskern beschikt over een uiteenlopende diversiteit aan voorzieningen, waaronder winkels, een Albert Heijn supermarkt en horecavoorzieningen.

BEREIKBAARHEID
Per auto
Via de Naarderstraat en Crailoseweg is op- en afrit 8 “Blaricum” van de snelweg A1 in circa 5 autominuten bereikbaar. Hiermee is een perfecte ontsluiting in de richtingen van Amsterdam, Almere en Hilversum alsmede de overige gemeenten in ‘t Gooi gewaarborgd.
Per OV
Vanaf de voor het object gelegen bushalte “Prins Bernhardplein” vertrekken er op frequente basis bussen in de richtingen van Blaricum, Bussum en Hilversum.

De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 507,20 m².

souterrain - circa 41,70 m²
begane grond - circa 214,70 m²
1e verdieping - circa 174,50 m²
2e verdieping - circa 76,30 m²

Genoemde metrages betreffen VVO meters o.b.v. inschatting verkoper. De metrages zijn niet vastgesteld conform NEN2580. Hier kunnen zodoende geen rechten aan ontleend worden.

ENERGIELABEL
Energielabel E.

KOOPPRIJS
Er wordt niet gewerkt met een vraagprijs, partijen dienen een bieding te doen naar eigen inzicht.

BESTEMMING
Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan Kom – West 2007, vastgesteld bij raadsbesluit op 8 december 2008, met als bestemming Gemengde Doeleinden (GD).

De op de kaart voor Gemengde doeleinden (GD) aangewezen gronden zijn:
- wat betreft de begane grondlaag bestemd voor kantoren, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en bedrijven in de milieucategorie I van de van deze voorschriften deel uitmakende Lijst van Bedrijfsactiviteiten en voor wonen;
- wat betreft de boven de begane grondlaag gelegen bouwlagen bestemd voor woondoeleinden, met dien verstande dat daar waar dat op de plankaart is aangegeven deze bouwlagen tevens zijn bestemd voor kantoren, dienstverlening en bedrijven in de milieucategorie I van de van deze voorschriften deel uitmakende Lijst van Bedrijfsactiviteiten (*).

Volledigheidshalve verwijzen wij u voor het (volledige) vigerende bestemmingsplan naar ruimtelijkeplannen[.]nl.

VERKOOPPROCES
Het object wordt verkocht middels een verkoop bij inschrijving. Uw onvoorwaardelijke bieding (een bedrag te vermeerderen met kosten koper) dient uiterlijk dinsdag 15 juni 2021 om 12.00 uur door middel van het biedingsformulier, welke is opgenomen in de dataroom (onder 10. Biedingsformulier), in de Nederlandse taal te zijn ingediend en ontvangen.

DATAROOM
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Op verzoek kunt u toegang krijgen tot deze dataroom via een e-mail aan utrecht[AT]cushwake[.]com. Bij een verzoek dient u de volgende zaken mee te sturen:
- uittreksel Kamer van Koophandel (max. 1 jaar oud) inclusief een kopie legitimatiebewijs van de tekenbevoegde van deze entiteit indien kandidaat-koper een rechtspersoon/ vennootschap betreft;
- kopie legitimatiebewijs indien kandidaat-koper een natuurlijk persoon betreft.

ALGEMENE TRANSACTIEDOCUMENTEN
De in de dataroom opgenomen map ‘Algemene Transactiedocumenten’ vormt een onderdeel van de verkoop van het onderhavige object. De in deze map opgenomen documenten vormen de basis voor de verdere uitwerking van de definitieve transactiedocumenten. Een bieder wordt geacht kennis te hebben genomen van deze informatie en hiermee akkoord te gaan.

BEZICHTIGINGEN
Wij stellen u graag in de gelegenheid het object te bezichtigen. Hiertoe zijn twee centrale bezichtigingsmomenten ingepland op:
- donderdag 20 mei 2021 tussen 10.00 uur en 12.00 uur;
- donderdag 3 juni 2021 tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

Indien u van één van deze twee bezichtigingsmomenten gebruik wenst te maken, verzoeken wij u een e-mail te sturen aan utrecht[AT]cushwake[.]com.

Per tijdsblok van 20 minuten zullen wij met een beperkt aantal personen bezichtigen. U ontvangt van ons een tijdstip waarop u het object kan bezichtigen. Zonder aanmelding en bevestiging met een tijdstip hiervan onzerzijds kunnen wij u helaas geen toegang tot het object verlenen. De bezichtigingen zullen conform de dan geldende RIVM richtlijnen plaatsvinden. Wij vragen u vriendelijk een mondkapje te dragen.

GUNNING
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

TOT SLOT
Geen rechten kunnen ontleend worden aan deze advertentie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 mei 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1939

Oppervlakten

Oppervlakte
507 m²
Perceel
7.981 m² (in units vanaf 507 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
E

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Ruyterstraat 1

Prijs n.o.t.k.