Zwaardklamp 5 1271 GK Huizen

€ 3.350 /mnd

Omschrijving

In het Nautisch Kwartier in Huizen is een unieke kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De beschikbare ruimte is gelegen in direct gelegen aan het Gooimeer op de kop van de Oude Haven van Huizen. De ruimte kent een oppervlakte van circa 190 m² verdeeld over twee bouwlagen.

Ligging:
In het Nautisch Kwartier Huizen zijn ook een hotel, boothuizen, diverse horecagelegenheden, een botterwerf en kantoren gerealiseerd. Een ligplaats is eventueel separaat te huur. Kortom, mede door de bijzondere ligging aan een van de randmeren: een uniek object op een unieke locatie!

Indeling:
De ruimte is verdeeld over twee verdiepingen, de begane grond is een moderne, open kantoorruimte en kent een oppervlakte van circa 100 m². De verdieping kenmerkt zich door de karakteristieke balkenplafond met een open uitstraling. Deze ruimte kent een oppervlakte van circa 90 m². Deelverhuur is bespreekbaar.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige, hoogwaardig afwerkingsniveau, met onder andere:
- drie openslaande deuren;
- huidige vloerafwerking;
- inbouw spots;
- glad afgewerkte en geschilderde wanden;
- airco;
- moderne databekabeling;
- CV-installatie;
- mechanische ventilatie;
- inbouwverlichting;
- moderne toiletgroep;
- pantry;
- alarminstallatie.

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt € 3.350,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 100,- per maand exclusief BTW, inhoudende de volgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
- glasverzekering;
- tuinonderhoud;
- onderhoud klimaatinstallatie;
- reiniging dakgoten.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor benodigde contracten met nutsleveranciers ten behoeve van de levering van nutsvoorzieningen.

Parkeergelegenheid:
Er zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar alsmede op het naastgelegen parkeerterrein is ruimschoots voldoende parkeergelegenheid.

Bestemmingsplan:
De kandidaat huurder dient bij twijfel zelf de gemeente te raadplegen.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW-bepaling:
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria
welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder / eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Energielabel:
B.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.350 per maand
Servicekosten
€ 100 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
190 m² (in units vanaf 90 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet en pantry

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Kantorenpark, in woonwijk en havengebied
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zwaardklamp 5

€ 3.350 /mnd