Edisonweg 15 A 3404 LB IJsselstein

€ 1.600 /mnd

Omschrijving

Te huur in IJsselstein: Representatieve kantoorruimte in een modern pand. De kantoorruimte bevindt zich op de 2de verdieping van een zelfstandig bedrijfspand. De ruimte bestaat uit een gezamenlijke entree, kantoorruimte 1 ca. 84 m2, kantoorruimte 2 ca. 24,75 m2, kantoorruimte 3 ca. 16 m2, keuken, toilet. Door de vele raampartijen is de kantoorruimte een fijne werkomgeving met veel daglicht toetreding.

Het huurgedeelte is voorzien van de volgende zelfstandige apparatuur en voorzieningen: gezamenlijke entree, toilet, pantry, 10L boiler, wandkabelgoten rondom kantoor (3 wanden), 1 extra wand in kantoorruimte 2, airconditioning in 3 ruimten met afstandsbediening, intercom met automatische deuropener, TL armaturen, systeemplafond, brandblusser, rookmelders, ontruimingsinstallatie en alarminstallatie met doormelding aan de meldkamer, noodverlichting, WTW en CV installatie, brievenbus op de begane grond.

Metrages BVO

Kantoorruimte circa. 209 m2.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Edisonweg 15 a in IJsselstein aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

In overleg zijn er parkeerplaatsen bij te huren.

Ligging en bereikbaarheid

Het pand is gelegen op het bedrijventerrein "De Corridor” in IJsselstein (Utr), een van de nieuwere bedrijventerreinen. De Corridor ligt tegen de N210 aan en slechts enkele minuten vanaf de afrit 9 (IJsselstein/Nieuwegein) van de A2. Binnen enkele minuten staat u in het historische centrum van het gezellige IJsselstein met diverse winkels en horeca. IJsselstein ligt centraal in Nederland vlak bij de snelwegen A2/A12/A27.

Bestemming (bestemmingsplan)

Bedrijventerrein.

Opleveringsniveau

Pand is gebouwd en opgeleverd in 2007. Dubbele beglazing, hardhouten kozijnen, WTW-installatie, CV, airconditioning met afstandsbediening, Internet en telefonie glasvezel, gedeeltelijk gestoffeerd (blauwgrijze vloerbedekking), niet gemeubileerd.

Huurcondities

Huurprijs: € 1600,- per maand excl. BTW eerste jaar, na eerste jaar € 1750 per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, bij voorkeur minimaal 3 jaar.

Servicekosten: € 500,- per maand.
Servicekosten zijn all-in: Internet, telefonie NL, gas-water-licht, alarm, vaste telefoontoestellen, ruimtes vzv airco

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure voor de Edisonweg 15 A in IJsselstein aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.600 per maand
Servicekosten
€ 500 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
209 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bedrijventerrein De Corridor, IJsselstein

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Edisonweg 15 A

€ 1.600 /mnd