Floridalaan 8 3404 WV IJsselstein

€ 1.195 /mnd

Omschrijving

In dit prachtige kantoorpand aan de Floridalaan in IJsselstein is een kantoorunit beschikbaar voor de verhuur. De kantoorunit heeft een verhuurbaar vloeroppervlakte van circa. 90 m2 en zal turn - key opgeleverd worden. Als gebruiker van deze kantoorunit kunt u gebruik van de algemene voorzieningen, zoals onder andere de entree, het trappenhuis, lift, de pantry en de dames- en herentoiletten, in het kantoorgebouw.

Naast haar moderne uitstraling en functionele indeling is de uitstekende ligging en bereikbaarheid een absoluut pluspunt van het kantoorgebouw. Vanwege de diverse uitvalswegen naar het gezellige centrum van IJsselstein, de omringende dorpskernen en de op- en afritten van de A2 (Amsterdam – Eindhoven) is het gebouw zeer goed bereikbaar.

Metrages (VVO)

Kantoorruimte: circa 90 m2 VVO

Parkeren

Op het parkeerterrein zijn er twee privé parkeerplaatsen voor de gebruiker van deze kantoorunit beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het gebouw een “Kantoor” bestemming. Detailhandel en wonen zijn niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Topkoeling
- Wandradiatoren
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Serverruimte
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Stucwerkwanden
- Brandpreventiemiddelen
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Dauerluftung

Huurcondities

Huurprijs: € 1195,- per maand exclusief btw.

Servicekosten: In overleg.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 6 maanden.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst Januari 2023 en vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Floridalaan 8 in IJsselstein aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van dit pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.195 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet en pantry

Energie

Energielabel
E 1,48

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

De Hoven en De Boomgaard, IJsselstein

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Floridalaan 8

€ 1.195 /mnd