IJsselkade 50 8261 AG Kampen

€ 775.000 k.k.

Omschrijving

Het betreft een gemeentelijk monument gebouwd in 1887 met een vloeroppervlakte van circa 800 m² v.v.o. Het object is gelegen in het centrumgebied van Kampen. De omliggende bebouwing van het object is divers en bestaat onder andere uit horeca, woningen, winkels en bedrijven.

Locatie:
Kampen is een stad in de Nederlandse provincie Overijssel en de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. In 2019 telde de stad 36.400 inwoners. Kampen vervult dankzij haar voorzieningen als grootste stad binnen de gemeente een regiofunctie voor de eromheen gelegen dorpen.

Het object is gelegen in het centrum van Kampen met uitzicht over de IJssel. Kampen is als Hanzestad vooral bekend vanwege haar monumentale binnenstad met vele musea. Het object ligt direct aan de Stadsbrug en het voorzieningenniveau is goed, op loopafstand zijn veel diverse winkels en restaurants gelegen.

Bereikbaarheid:
De autobereikbaarheid is goed. Binnen 15 minuten zijn de op- en afritten van de A6, A28 en A50 bereikbaar. Kampen beschikt over de twee treinstations ‘Kampen’ en ‘Kampen Zuid’. Treinstation ‘Kampen’ bevindt zich op circa 400 meter afstand van het object.

Verhuurbaar vloeroppervlak:
Kelder: circa 191,5 m²
Begane grond: circa 307,4 m²
1e verdieping: circa 248,1 m²
2e verdieping: circa 57,4 m²
Totaal: circa 804,4 m²

Parkeren:
Het object ligt op eigen grond en er behoren geen parkeerplaatsen bij. In de omgeving zijn diverse (betaalde) parkeermogelijkheden.

Bestemming:
Het object heeft een bestemming Centrum waardoor de begane grond gebruikt kan worden voor onder andere detailhandel, dienstverlening en horeca. De verdiepingen van het gebouw mogen gebruikt worden voor onder andere zelfstandige en/of onzelfstandige woonruimte, hotel, pension en B&B.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat “as-is”, vrij van huur of gebruik, m.u.v. de aanwezige geldautomaat aan de achterzijde welke tot uiterlijk 31 december 2021 aanwezig blijft.

Verkoopprocedure:
Dit object wordt middels een onderhandse verkoop verkocht in het kader van het Strategisch Huisvestingsplan van ABN AMRO Bank N.V. Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield is aangesteld om het verkoopproces te begeleiden. De belangrijkste informatie vindt u in het Investment Memorandum en een dataroom waarin alle gegevens met de exacte verkoopprocedure alsmede het biedformulier staan. Bij interesse kunt u (na een eventuele screening) toegang verkrijgen tot deze online dataroom.

Bezichtigingen:
Bezichtigingen zijn alleen mogelijk op een vooraf vastgesteld tijdstip op de onderstaande weergegeven kijkdagen. Indien u gebruik wilt maken van een van deze bezichtigingsmogelijkheden, verzoeken wij u om een e-mail te sturen naar Zonder aanmelding en onze schriftelijke bevestiging met een exact tijdstip kunnen wij u helaas geen toegang tot het object verlenen. Wij vragen u discreet om te gaan met deze informatie en het object buiten de kijkdagen uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen.

Kijkdagen:
Kijkdag 1: dinsdag 15 september 2020 14.00-16.00 uur.
Kijkdag 2: dinsdag 13 oktober 2020 14.00-16.00 uur.

De marketingperiode loopt tot donderdag 29 oktober 2020. Eventueel uitgebrachte biedingen voor die datum zullen na donderdag 29 oktober 2020 door verkoper in behandeling worden genomen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 775.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1887

Oppervlakten

Oppervlakte
804 m²
Perceel
424 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

IJsselkade 50

€ 775.000 k.k.