Europaplein 3 6461 AJ Kerkrade

€ 895 /mnd

Omschrijving

In de Rodahal gelegen nette kantoorunit. Het centrum van Kerkrade staat bekend om een uitstekende mix van gerenommeerde lokale middenstand en landelijk opererende ketens en heeft recentelijk een upgrade ondergaan, middels realisatie van het nieuwe centrumplan. De nieuwe winkelruimten liggen in het verlengde van onder meer de ‘Orlandopassage’, Markt en Hoofdstraat. De combinatie winkelen en horeca is ideaal te noemen. Zo centreert de horeca zich hoofdzakelijk rondom de Markt. Door de grensligging nabij Duitsland komt het publiek vanuit de gehele (Eu)regio naar Kerkrade. Verder kent Kerkrade een soepel parkeerbeleid waardoor een brede doelgroep (lokale markt, Duitse consumenten en toeristen) Kerkrade weten te vinden. Kortom winkelen en gezellige horeca gaan hand in hand samen in dit bijzondere stukje Limburg. Kerkrade is met ruim 50.000 inwoners één van de grootste gemeenten in ‘Parkstad Limburg’. Deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur waardoor Kerkrade deel uitmaakt van een verzorgingsgebied van ruim 1.000.000 inwoners. Eveneens bevinden zich in en rond Kerkrade meerdere toeristische attracties zoals Gaiazoo, Continium Discovery Center, Roda Boulevard, Mondo Verde en Snowworld.

OBJECT
Op de 1e verdieping gelegen kantoorruimte van ca. 209 m². Het geheel beschikt over een vijftal kantoor / spreekruimtes, pantry en toiletruimten. Verder beschikking over royale raampartijen waardoor er veel daglichttoetreding is. Via een radiatorenverwarming wordt er gestookt.

De Rodahal werd in 1966 gebouwd voor de verdere ontwikkeling van het verenigingsleven in Kerkrade en om grote evenementen onder te kunnen brengen. Sindsdien vonden in dit multifunctionele centrum veel activiteiten plaats. Zoals uiteraard het WMC, carnavalsvieringen, pop- en klassieke concerten en tentoonstellingen. Vanaf december december 2005 is de exploitatie van de Rodahal in handen van; Van Melick the catering company.

PARKEREN
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Informeer naar de mogelijkheden.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Kerkrade Oost III', vastgesteld op 29 oktober 2014. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Maatschappelijk'. Huurder dient zelf bij de gemeente Kerkrade te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. Bij ander gebruik, vraag naar de mogelijkheden.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
1e verdieping Kantoorruimte circa 209 m²

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar.

VERLENGINGSTERMIJN
Met aansluitende periode van telkens 5 (vijf) jaar.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

BETALINGEN
Huur per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), model januari 2015 met daarbij specifieke bepalingen aangaande het bedrijfscomplex.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 895 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966

Oppervlakten

Oppervlakte
209 m²
Perceel
5.430 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Europaplein 3

€ 895 /mnd