Heyendallaan 82 6464 EP Kerkrade

€ 100 /m²/jaar

Omschrijving

In Rolduc mogen wij u moderne kantoorruimten te huur aanbieden. Dit is uw kans om te huren in een rijksmonument dat op de UNESCO-lijst van 100 belangrijkste monumenten in Nederland staat. Een unieke kans in een historische omgeving. Dit maakt werken en ondernemen tot een ware beleving. Rolduc beschikt daarnaast ondermeer over uitstekende horecavoorzieningen, een hotel/conferentieoord, volop parkeerplaatsen en prachtige wandel- en natuurgebieden.

Kerkrade (ruim 46.000 inwoners) is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied. Zowel de lokale markt, Duitse consumenten en toeristen weten de weg naar onder andere de ‘Roda J.C. Ring’ te vinden. Onder meer grote publiektrekkers zoals Snowworld, Wereldtuinen Mondoverde, Gaiazoo en Pinkop zorgen op jaarbasis voor een miljoenenpubliek.

In Parkstad werken 106.000 mensen bij bijna 15.000 bedrijven en instellingen. In het recente verleden is de award ‘Tourism for Tomorrow’ toegekend aan Regio Parkstad door het ‘World Travel & Tourism Council’. Hierbij staat de ontwikkeling van Parkstad ‘Uit zwart, nu groen, naar goud’ centraal.

Metrage
Circa 705 m².

Huurprijs:
€ 100,- per m² p.j.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 25,00- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot. De servicekosten omvatten onder meer het verbruik nutsvoorzieningen en schoonmaak algemene ruimten.

BTW belast
Ja

Huurtermijn
5 jaar

Opzegtermijn
12 maanden

Datum van oplevering
In overleg.

Betalingen
Huur per maand vooruit.

Verdieping 1 Kantoorruimten ca. 705 m² € 100,- per m² p.j.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, waarbij het thans aanwezige inbouwpakket om niet aan huurder ter beschikking wordt gesteld.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

Indexering
De indexatie vind jaarlijks plaats op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau
voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie / waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

Energielabel
Wordt bij verhuur aangeleverd.

Indeling & huurprijzen
De kantoorruimten op de eerste verdieping zijn toegankelijke via een lift en trappenhuis. Naast kantoorruimten beschikking over spreekkamers, opslag, archieven, toiletten en pantry. De kantoorruimten beschikken over nette wand / vloer en plafondafwerking. De plafonds zijn wisselend voorzien van systeem- en gestucte plafonds met armaturen. Voorts zijn er diverse toiletvoorzieningen, pantry, opslag en archiefruimten aanwezig.

Parkeren
Op eigen terrein volop eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

Ligging & bereikbaarheid
De te huren kantoorruimten liggen in Abdij Rolduc in het prachtige Zuid-Limburgse land. Het geheel is gevestigd in het grootste en oudste abdijcomplex van Nederland. Sinds de 12e eeuw heeft dit bijzondere complex dienst gedaan als klooster. Momenteel huizen er onder meer een hotel, conferentieoord en bedrijvencentrum in het complex.

Kerkrade is een fraai pareltje in Limburg. Er is volop bedrijvigheid op de diverse bedrijventerreinen, een uitstekende infrastructuur naar onder meer Duitsland / Maastricht en Eindhoven, diverse wandel- en fietsroutes door de heuvelachtige omgeving en volop attracties.

Uniek voor de gehele regio is de dichtheid aan internationaal gewaardeerde attracties zoals dierentuin GaiaZoo Kerkrade, SnowWorld in Landgraaf, Mondoverde en het RodaJC stadion met diverse winkel- / horecavoorzieningen met wekelijks ruim 100.000 bezoekers.

Bestemmingsplan
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Buitengebied', vastgesteld op 23 november 2017. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'gemengd'. U dient zelf bij de gemeente Kerkrade te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
705 m²
Perceel
7.700 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heyendallaan 82

€ 100 /m²/jaar