Hoofdstraat 50 6461 CS Kerkrade

€ 369.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT
Nabij het centrum van Kerkrade gelegen voormalige ING-pand. Het kantoorobject is ca. 677 m² bestaande uit diverse spreekruimtes, opslagruimte, kantoorruimte en lunchruimte. De ruimtes zijn grotendeels op de begane grond, maar er bevinden zich ook spreekkamers en diverse kluizen in het souterrain.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente Kerkrade, sectie E, nummers 5020 A13.

LOKATIE
Het pand is gelegen nabij het centrum van Kerkrade aan een doorgaande weg. Het centrum van Kerkrade is op loopafstand en biedt diverse (kleding,-) winkels, banken, uitzendbureau's en horecagelegenheden, alsook supermarkten zoals de JUMBO en Lidl.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een enkelbestemming 'gemengd' voor deze locatie. De voor aangewezen gronden zijn bestemd voor:
-horeca, met uitzondering van horeca van categorie 4;
-dienstverlening;
-maatschappelijke doeleinden;
-bedrijven uit de categorie A en B zoals opgenomen in de Staat van bedrijfsactiviteiten in de bijlage bij deze regels, evenwel uitsluitend voor zover de bedrijven niet zijn aan te merken als risicovolle inrichtingen en geluidshinderlijke inrichtingen.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen nabij het centrum van Kerkrade, in de nabijheid van het treinstation en nabij Duitsland. Sinds de komst van de nieuwe provinciale weg (N300) zijn de A2 en de A76 op enkele autominuten te bereiken.

COMMERCIËLE RUIMTE
De commerciële ruimte heeft veel te bieden en is vanwege de hoeklocatie uitgerust met vele raampartijen. De begane grond (403 m²) is toegankelijk vanuit een entree met automatische schuifdeur is de commerciële ruimte te betreden. Deze ruimte beschikt over een laminaatvloer, mechanische ventilatie en heeft aan de achterzijde twee balies, welke de ruimte een representatieve uitstraling geven. Via de balie zijn de achtergelegen ruimtes te bereiken. Hier zijn meerdere spreekkamers, kantoorruimtes, toiletten, de personeelsingang en lunchruimte gevestigd. Op de begane grond zijn vijf spreekkamers, één kantoortuin, één lunchruimte, de toiletruimte en de commerciële ruimte. De commerciële ruimte biedt tevens toegang tot het afgesloten souterrain. In het souterrain (274 m²) bevinden zich vier spreekkamers, de serverruimte, twee kluisruimtes en één opslagruimte. De meeste ruimtes zijn v.v. kabelgoten, systeemplafonds, vloerbedekking en tl-verlichting.

PARKEERVOORZIENING
Er zijn er diverse openbare parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 369.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
677 m²
Perceel
403 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, airconditioning, verwarming, toilet, systeemplafond en kabelgoten

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdstraat 50

€ 369.000 k.k.