Euregiopark 14 6467 JE Kerkrade

€ 4.250 /mnd

Omschrijving

OBJECT
Representatief kantoorgebouw/behandelpraktijk gelegen langs de (drukke) Euregioweg in Kerkrade. De A76 richting Duitsland, Eindhoven en Maastricht is binnen enkele minuten bereikbaar. Het object is verdeeld in 10 spreekkamers, 2 vergaderruimtes, één ruime ontvangsthal, één wachtruimte (met bar), diverse opslagruimtes en één open ruimte (die werd gebruikt om te sporten/revalideren). Door de huidige indeling is het pand zeer geschikt om wederom te worden gebruikt als behandelpraktijk. Het totale object telt ca. 545 m² kantoorruimte. Aan de voorzijde beschikt het pand over ca. 10 parkeerplaatsen en verder zijn er in de directe omgeving meerdere gratis parkeermogelijkheden.

LOKATIE
Het object is centraal gelegen op bedrijventerrein Euregiopark met reclamemogelijkheden aan de doorgaande weg. Het object ligt nabij de bedrijventerreinen Spekholzerheide, en het Locht / Roda boulevard. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal met bedrijven zoals Venetian Blinds, Janssen Hahnraths group BV, Leenbakker en Medisana Benelux.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een enkelbestemming 'bedrijf' voor deze bedrijfsruimte. De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- bedrijven uit de categorie A en B zoals opgenomen in de Staat van bedrijfsactiviteiten (te vinden via de website van ruimtelijkeplannen);
- productiegebonden detailhandel als ondergeschikte functie tot maximaal 10% van het brutovloeroppervlak per bedrijf;
- kantoren, deel uitmakend van, ondersteunend aan, c.q. ten dienste van maar ondergeschikt aan de bedrijven uit categorie A en B;

Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar de website van ruimtelijkeplannen en bagviewer of neem contact op met de gemeente.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de direct nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op ca. 15 minuten bevindt zich een NS-Station.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 4.250 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 5.500 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten

Oppervlakte
545 m²
Perceel
1.500 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A+

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Euregiopark 14

€ 4.250 /mnd