Prins van Oranje 49 2931 WZ Krimpen aan de Lek

€ 125 /m²/jaar

Omschrijving

Ondernemen in een warme, huiselijke sfeer? Tussen het recent gerenoveerde centrum van Krimpen aan de Lek en de pond naar Kinderdijk, komt binnenkort dit waanzinnig mooie en hoog afgewerkte kantoor voor u beschikbaar.

Algemeen:
Aan de Prins van Oranje 49 komt 85m² zeer fraaie kantoorruimte beschikbaar. Het object beschikt over een prachtige houten vloer en een zeer luxe keuken met kookeiland. Het kantoor is aan drie zijdes voorzien van ramen, waardoor veel daglicht binnen valt. Aan de achterzijde van het kantoor bevind zich nog een archiefruimte. In de directe omgeving is ruim voldoende gelegenheid om kosteloos te parkeren.

Locatie/bereikbaarheid:
Zichtlocatie aan de doorgaande weg van het centrum van Krimpen aan de Lek naar de veerdienst naar Kinderdijk. Op loopafstand bevindt zich een bushalte (lijn 194) die u grotendeels via de busbaan binnen een tiental minuten naar metrostation Capelsebrug brengt. De winkels van het winkelcentrum zijn lopend met 2 minuten te bereiken.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt in huidige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- Houten vloer;
- Luxe keuken met kookeiland en inbouwapparatuur;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Mechanische ventilatie;
- Te openen ramen;
- Toilet;
- Archiefruimte.

Parkeervoorzieningen:
In de directe omgeving is ruim voldoende gelegenheid om kosteloos te parkeren.

Betalingswijze:
De maandelijkse huurpenningen, eventuele servicekosten en omzetbelasting worden door de beheerder van de verhuurder geïncasseerd middels automatische incasso.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Zekerheid:
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van tenminste 3 maanden huur inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur of indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is de huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Huurprijs:
€ 125,00 per m² per jaar, exclusief omzetbelasting en servicekosten.

Servicekosten:
€ 5,00 per m² per jaar, exclusief omzetbelasting.

Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar, aangevuld met 5 optiejaren. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

Opleveringsdatum:
Per 1 april 2021.

Voorbehoud:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Prins van Oranje 49 te Krimpen aan de Lek. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 5 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-4-2021

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
85 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op 500 m tot 1000 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

NVM makelaar

Van Herk Bedrijfsmakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0180-530000

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Prins van Oranje 49

€ 125 /m²/jaar