Rotterdamseweg 60 2921 AP Krimpen aan den IJssel

€ 165 /m²/jaar

Omschrijving

Aan 'de grote kruising' komt binnenkort 172m² zeer fraaie kantoorruimte beschikbaar. Het object beschikt over een kantoortuin met aansluitend twee aparte werk-/spreekkamers en een archiefruimte aan de achterzijde. In de directe omgeving is ruim voldoende gelegenheid om kosteloos te parkeren.

Locatie/bereikbaarheid:
Zichtlocatie aan de voet van de Algerabrug pal aan de toegangsweg van de Krimpenerwaard (N210). Op loopafstand bevindt zich het 'Krimpen Busstation' met een zeer snelle busverbinding die u via de busbaan binnen enkele minuten naar metrostation Capelsebrug brengt. De winkels van winkelcentrum de Crimpenhof zijn middels de voetgangerstunnel goed te bereiken.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt in huidige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- Vloerbedekking;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Airco;
- Te openen ramen;
- Toilet;
- Pantry;
- Kabelgoten.

Parkeervoorzieningen:
In de directe omgeving is ruim voldoende gelegenheid om kosteloos te parkeren.

Betalingswijze:
De maandelijkse huurpenningen, eventuele servicekosten en omzetbelasting worden door de beheerder van de verhuurder geïncasseerd middels automatische incasso.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Zekerheid:
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van tenminste 3 maanden huur inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur of indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is de huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Huurprijs:
€ 165,00 per m² per jaar, exclusief omzetbelasting en servicekosten.

Servicekosten:
€ 3,00 per m² per jaar, exclusief omzetbelasting.

Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar, aangevuld met 5 optiejaren. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

Opleveringsdatum:
Per 1 januari 2021.

Voorbehoud:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Rotterdamseweg 60 te Krimpen aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 165 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 3 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
172 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op 3000 m tot 4000 m, metroknooppunt op 3000 m tot 4000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op 500 m tot 1000 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rotterdamseweg 60

€ 165 /m²/jaar